Joker Menü: Nakitten ve vakitten kazandıran yemek siparişi uygulaması

Joker Menü: Nakitten ve vakitten kazandıran yemek siparişi uygulaması

Joker Menü, yeme-içme sektörünün büyük pastasından sıradışı bir şekilde pay kapmak istiyor. Adrese sipariş veya klasik rezervasyon modeli yerine dışarda yemek yemek ve anlık hareket etmek isteyen profesyonelleri hedefliyor.

Göker TopluOrçun Özyurt, Ahmet Aygün ve Cem Kıy ortaklığında kurulan Joker Menu, elbette kolay sipariş ve indirimli yemek yeme imkanları sunuyor ama ana değer teklifi 'zamandan tasarruf' etmenizi sağlamak. Özellikle 1 saatlik öğle tatili olan çalışanların bu süreyi verimli kullanmalarını sağlamak istiyor. Daha açık ifade etmek gerekirse; kullanıcılar yemeğe çıkmadan önce üye restoranlardan sipariş veriyor ve ilgili mekan yemek hazır olduğunda sipariş sahibini bilgilendiriyor. Bu sayede dışarda yemek yeme keyfi için sıra bekleme riski ortadan kalkmış oluyor.

"Yemek başına 20 dakika kazandırıyor"

Android ve iOS uygulamalarıyla hizmet veren Joker Menü'de kredi kartı, BKM Express veya Ticket, Multinet gibi yemek kartlarıyla ödeme yapılabiliyor. Girişimin kurucu ortaklarından Göker Toplu, Joker Menu ile kullanıcılarına 20 dakika kadar vakit kazandırdıklarını söylüyor ki bu sürenin 1 saatlik öğle arasının 1/3'i olduğunun altını çizmekte fayda var.

Cirosu 75 bin TL'yi geçti

Göker Toplu, şu anda ÖzdilekPark, Palladium, Cevahir, Trump, Astoria, Metrocity, Akmerkez, Profilo, Maslak Orjin Plaza, Flat Ofis gibi toplamda 10 farklı AVM ve iş merkezinde 40 kadar yeme-içme noktasında hizmet verdiklerini paylaşıyor. Üç ay gibi bir sürede kayıtlı 5 bin kadar kayıtlı kullanıcıya ulaştıklarını ve bu kullanıcıların sepet ortalaması 22,78 TL’den toplam 3.349 adet sipariş ve ödeme alındığını paylaşıyor. Bu da Joker Menü'nün cirosunun şu anda 75 bin TL'yi geçtiği anlamına geliyor.

Bir yıl içinde 500'den fazla noktada olmak istiyor

Mobil uygulamalarını Kasım 2016'da yayınlayan Joker Menü, şu anda (Mart ayı sonuna kadar verilen siparişlerde) yüzde 20 indirim imkanı sunuyor ve sürekli kampanyalarla kullanıcılarına ekonomik açıdan da faydalı olmak istiyor. Bir yıl içerisinde de 100 bin kayıtlı kullanıcıya ve İstanbul’da 60 AVM ve iş merkezinde 500’den fazla noktada yer almayı hedefliyor.

Yeme-içme kategorisinin kolay bir dikey olmadığı malum ve fakat Joker Menü'nün sunduğu değer teklifiyle farklı bir yol denediğini söyleyebiliriz. En azından vakit açısından tasarruf peşinde olan kullanıcıları kendine çekebilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.