PlayStation VR için Aim Controller Mayıs ayında geliyor

PlayStation VR için Aim Controller Mayıs ayında geliyor

Sony, Game Developers Conference'ta PlayStation VR için Aim Controller aksesuarını Mayıs ayında piyasaya süreceğini açıkladı.

Tıpkı PlayStation Move gibi çalışacak olan Aim Controller'ın namlusunda benzer bir sensör bulunuyor. Üzerinde kontrol tuşları, çubuk ve tetiğin de bulunduğu Aim Controller, tıpkı bir silah gibi tasarlanmış. Böylece PlayStation VR gözlüklerle birlikte kullanıldığında daha gerçekçi bir his yaratacak.

Son zamanlarda sanal gerçeklik konusuna eğilen ve PlayStation VR için yeni içerik ve oyunların da yolda olduğunu söyleyen Sony cephesi, Aim Controller ile birlikte özellikle FPS türünde oyunları seven kullanıcılara hitap etmiş olacak.

PlayStation VR Aim Controller destekli olarak oynayabileceğiniz ilk oyunlardan birisi olan Farpoint'in geçtiğimiz yıl E3 oyun fuarında yayınlanan tanıtım  videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Farpoint, 16 Mayıs tarihinde PSVR Aim Controller ile birlikte paket halinde de satılacak. Ön sipariş toplamaya başlayan oyunla birlikte Aim Controller'ın fiyatı ise 79.99 dolar olarak açıklandı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.