Spotify, Hi-Fi ses deneyimi sunmaya hazırlanıyor

Spotify, Hi-Fi ses deneyimi sunmaya hazırlanıyor

Dünyanın en popüler online müzik dinleme platformu Spotify, seste kalite kaybı yaşanmayacak Hi-Fi versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Henüz net bir fiyat belirlenmese de, Twitter’da ortaya çıkan paylaşımlarda Spotify Hi-Fi’ın bazı kullanıcılar için 5, bazıları için ise 10 dolar fiyat etiketine sahip olduğu görülüyor. Belirlenen ücretin Spotify'in Premium ücretine ek olarak ödeneceğini de ekleyelim.

Hatırlatmak gerekirse Spotify’ın önemli rakiplerinden olan Tidal, bir süredir kullanıcılarına Hi-Fi ses deneyimi sunuyor. Fakat bu adımın Tidal’a yetişmekten çok Apple Music’in önüne geçmek amacıyla atıldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Spotify’ın en büyük rakibi konumunda olan Apple Music, Spotify’ın ülkemiz için yaptığı fiyat artışından sonra daha avantajlı bir noktada konumlanmıştı.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Spotify sözcüsü, şimdilik paylaşılacak bir haber olmadığını fakat her zaman yeni ürünler test ettiklerini iletti. Şimdilik Spotify Hi-Fi servisinin detaylarını küçük bir grupla paylaşan şirket, yakın zamanda kayıpsız Hi-Fi özelliğini 40 milyonu aşkın Spotify Premium üyesi için kullanıma sunacaktır.

Henüz Spotify Hi-Fi servisinin tam olarak ne zaman karşımıza çıkacağı ve ülkemiz için hangi fiyat etiketine sahip olacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmadığını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.