General Mobile GM 6, MWC 2017’de tanıtıldı

General Mobile GM 6, MWC 2017’de tanıtıldı

2015 yılında karşımıza çıkan 4G modeliyle Android One serüvenine başlayan General Mobile, Mobil Dünya Kongresinde yeni modeli olan General Mobile GM 6’yı tanıttı. Android One ailesinin yeni üyesi olan GM 6, orta segmente hitap eden teknik özelliklere sahip. 5 inçlik IPS bir ekranla karşımıza çıkan General Mobile GM 6, 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde.

Corning Gorilla Glass’la korunan GM 6’nın PPI değeri ise 294. 8.6 mm kalınlığında ve 150 gram ağırlığında olan GM 6, gücünü MediaTek’in 4 çekirdekli MT6737T işlemcisinden alıyor. 3 GB RAM ve 32 GB Dahili depolama sunan General Mobile GM 6’nın çift sim kart destekleyen ikinci bir versiyonu olduğunu da belirtelim.

13 megapiksellik ana kameraya sahip olan General Mobile GM 6, özellikle ön kamerasıyla rakiplerinin önüne geçiyor. 8 megapiksellik ön kamera kullanan GM 6, hem ön hem de arka kısımda flaş desteğine sahip. GM 6'nın ön kısmında bulunan fiziksel ev tuşunun aynı zamanda parmak izi okuyucu görevi gördüğünü de ekleyelim.

Android 7.0 Nougat işletim sistemini kullanan ve Android One projesi sayesinde güncellemeleri hızlı bir şekilde alacak olan General Mobile GM 6'nın 3000 mAh büyüklüğünde bir bataryayla birlikte geldiğini de ekleyelim. GM 6'nin fiyatı ve çıkış tarihi hakkındaysa herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.