Yeni nesil Nokia 3310 tanıtıldı

Nokia 3310 efsanesi geri döndü. Kısa bir süre önce yeni 3310'u tanıtacağı yönünde haberlerle gündeme gelen Nokia'nın üreticisi HMD, bu söylentileri Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) doğruladı. Yeni nesil Nokia 3310'u tanıtan Nokia, nostalji rüzgarları estirebilir.

Nokia'nın satışından sonra markanın satış haklarını on yıllığına alan HMD, Android tabanlı Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 ile birlikte olmak üzere dört yeni telefon tanıttı. Bunlar arasında şüphesiz en dikkat çekici olan klasiği yeniden yorumlayan Nokia 3310. Cihaz aynı şekilde adlandırılsa da, tasarımı ve fonksiyonlarında ciddi geliştirmeler var.

Her şeyden önce yeni 3310, eskisine göre daha, küçük, ince ve hafif. Cihazın kapak ve ekran tasarımı ise orijinal 3310'a göre çok daha renkli. Yeni 3310, Nokia’nın 30+ yazılım serisini kullanıyor, 2.4-inch'lik QVGA ekrana sahip ve 2-megapiksel kamerası var. Cihazda bir de , and microSD yuvası bulunuyor. Meraklılar için, 3310 ile özdeşleşen Yılan (Snake) oyunu da oynanabiliyor yeni 3310'da. Yeni seri 3310'da Opera Mini tarayıcısıyla internette gezinti de yapabiliyorsunuz.

Cihazın en önemli satış noktası ise 49 euro'luk satış fiyatıyla birlikte 31 günlük şarj ömrü. Ve 31 günlük şarj ömrü 22 saatlik konuşmayı içeriyor. Bu, günümüzün her gün şarj edilen telefonları düşünüldüğünde, nostalji arayışının en haklı noktası olabilir.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.