Huawei Watch 2 gün yüzüne çıktı

Android Wear ekosisteminin en şık akıllı saatlerinden olan Huawei Watch'ın ikinci nesli Watch 2 nihayet ortaya çıktı. Huawei'in amiral gemisi akıllı telefonları olacak olan P10 ve P10 Plus modelleriyle birlikte tanıtılması beklenen Huawei Watch 2, ilk modeldeki tasarım hatlarını korumayı başarmış.

Benzer çizgilere sahip olsa da halefine oranla daha sportif bir tasarımla karşımıza çıkan Huawei Watch 2, turuncu, siyah ve benekli gri olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle gelecek. İlk modelde tek tuşlu bir tasarımla karşımıza çıkan Huawei, Watch 2 modelinde ise kullanımı kolaylaştırmak adına iki tuş tercih etmiş.

Geçtiğimiz dönemlerde karşımıza çıkan Samsung Gear S3 ve LG Watch Sport modellerini andıran Watch 2, nanoSIM desteğine de sahip olacak. nanoSIM sayesinde hücresel veri desteği sunacak olan Huawei Watch 2, Şubat ayı içerisinde karşımıza çıkan Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanacak.

Değiştirebilir kayışlara sahip olacak olan Huawei Watch 2 modelinin 1.4 inç büyüklüğünde bir ekranla gelmesi bekleniyor. Son olarak Huawei Watch 2 modelinin 26 Şubat Pazar gününde Barselona'da düzenlecek olan Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017 etkinliğinde tanıtılacağını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.