75 bin defa indirilen Virvi, TV'deki ses yarışmalarına online ve viral bir alternatif olmak istiyor

75 bin defa indirilen Virvi, TV'deki ses yarışmalarına online ve viral bir alternatif olmak istiyor

Viral ve video kelimelerinin birleşiminden oluşan Virvi, mobil tabanlı ve video odaklı bir ses yarışması platformu olarak tarif edilebilir. (Android ve iOS)

Farklı kategorilerde para ödüllü ses yarışmaları düzenleyen Virvi, televizyonda alışık olduğumuz yarışmaların mobil versiyonu olarak konumlanmak istiyor. Virvi'de tahmin edebileceğiniz gibi yarışma sonunda kazananlar kullanıcıların beğenilerine göre belirleniyor.

Aynı zamanda sosyal ağlardan alışık olduğumuz bir takım özellikleri de bünyesinde barındıran Virvi'nin 3 ay içinde yaklaşık olarak 75 bin defa indirildiğini de belirtelim.

Kendi üyelik sistemini kullanarak ya da Facebook veya Instagram hesabınızla giriş yapabileceğiniz uygulamada arkadaş eklemek, son eklenen video'ları izlemek-oylamak, yarışmaları takip etmek ve arkadaşlarınızın aktivitelerini takip etmek mümkün.

Virvi'nin ses yarışmalarında birinci olana single albüm

Virvi'deki ses yarışmalarının kurgusu şu şekilde oluyor; 500 beğeniyi geçen 25 yarışmacıya juri tarafından belirlenen 7 kişi daha ekleniyor. Sonrasında bu 32 kişi arasında yapılan ikinci oylamada birincilik ipini göğüsleyen yarışmacı yarışmayı kazanıyor. Yarışmanın birincisine Virvi single albüm çıkarıyor, klip ve fotoğraf çekimi yapıyor. Bunun dışında ses yarışmalarında düşük miktarda da olsa para ödülü de mevcut.

Virvi, genç yeteneklere şans veren geniş bir sosyal platform olmak istiyor

Altuğ Aynur'un kuruculuğunda Anıl Örs ve Mustafa Ayan tarafından hayata geçirilen Virvi, vizyonunu, 'genç yeteneklere şans veren, geniş bir sosyal platform olmak' olarak belirlemiş. Virvi ekibi bu noktada kategori sayısını fazla tutarak olabildiğince çok yeteneğin önünü açmak istediklerinin de altını çiziyor.

Gelir modelini kategorilere sponsor almak ve uzun vadede de premium/ücretli üyelik olarak belirleyen girişim, ekibin eğlence dünyasına yakınlığıyla öne çıkıyor.

Ücretsiz olması ve sahip olduğu viral etkiler sayesinde daha da geniş kitlelere ulaşabileceğini tahmin ettiğimiz girişim, yine kuracağı iş ortaklıkları veya ünlü isimlerle doğacak olan bağıyla adından söz ettirebilir. Virvi'nin Android veya iOS uygulamalarını hemen şimdi indirebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=uEpoi4uR9lA

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.