Samsung Galaxy S8, çalışır durumda görüntülendi

Samsung Galaxy S8, çalışır durumda görüntülendi

Samsung'un yeni amiral gemisi olması ve Mart ayında tanıtılması beklenen Galaxy S8 hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Daha önce ekranı kapalı olarak görüntülenen ve tasarımı büyük ölçüde ortaya çıkan Galaxy S8'in çalışır durumdaki görselleri ise ekran koruyucusu tedarikçisi tarafından sızdırıldı.

İlk kez Galaxy S8 modeliyle fiziksel tuşları bırakıp sanal tuşlara geçecek olan Samsung, parmak izi sensörünü ise cihazın arka kısmına konumlandırmış. Sızan görsellerde sanal geri tuşunu ve Edge ekranını görmekteyiz. Galaxy S8'in üst kısmında ise ön kamera ve çeşitli sensörler bulunuyor.

Önceki modellerde gördüğümüz her zaman açık ekran (always-on display) özelliğine de sahip olması beklenen Samsung Galaxy S8'in en çok dikkat çeken kısmı ise çerçevelerinin inceliği. Özellikle Xiaomi Mi Mix modelinin ardından ön plana çıkan çerçevesiz akıllı telefon tasarımlarını 2017 yılında sık sık görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Şimdilik Samsung Galaxy S8 modelleri hakkında kesinleşen teknik bilgilere sahip olmasak da, Galaxy S8 modelinin 5.8, Galaxy S8 Plus modelinin ise 6.2 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Her iki modelin de QHD ekran çözünürlüğüne sahip olmaları ve Snapdragon 835 işlemcisini kullanmaları bekleniyor.

Son olarak bugün Android Police sitesine yer alan yeni bir bilgiye göre Galaxy S8, Windows Continuum benzeri bir dock'la karşımıza çıkabilir. "DeX" adını taşıması beklenen dock, Continuum dock'larında da olduğu gibi Galaxy S8 modellerine PC yetenekleri kazandıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.