Girişimcileri gerçek bir ringde terleten Get in The Ring yeniden Türkiye'de

Girişimcileri gerçek bir ringde terleten Get in The Ring yeniden Türkiye'de

Girişimcilik yarışmaları ve yatırımcı sunumları genellikle aynı formatta geçer ama bazen farklı örnekler de çıkmıyor değil. Girişimcileri gerçek bir boks ringinin ortasında ağırlayan Get in The Ring bu farklı örneklerden biri ve 2004'te İstanbul'da düzenlenen yarışma bu kez Ankara'da Bilkent Cyberpark tarafından düzenleniyor.

Get in The Ring, 2012 yılında kurulan aynı isimle kurulan bir vakıf tarafından organize edilen bir girişimcilik yarışması. Girişimciler gerçek bir ringe çıkarak karşısındaki rakipten daha iyi yanıtlar vermeye çalışken hem seyircinin hem de jürinin gözüne girmeye çalışıyor. Bu konsept sonunda kendi ülkesinde birinci seçilen girişim de Singapur'daki finallerde farklı ülkelerden rakiplerle karşılaşıyor.

Ankara'da düzenlenecek Get in The Ring organizasyonunu üstlenen Bilkent Cyberpark, 1 Nisan 2017’de girişimcileri ringe çıkarmaya ve en 'sert' girişimi seçmeye hazırlanıyor. Yetenekli girişimcilerin yatırım bulmasını, pazar/ürün uyumunu yakalamasını ve doğru bağlantılara ulaşmasına sağlamak isteyen yarışma İngilizcesine güvenen, inovatif iş fikirleri olan ve ölçeklenebilir girişimcilerin başvurularını bekliyor.

Son Başvuru Tarihi 17 Mart

Girişimciler için de farklı bir deneyim olan Get in The Ring'de kendinizi görmek istersiniz 17 Mart tarihine kadar getinthering.co/ankara adresinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzun onaylanması halinde Get in The Ring'in Youtube kanalından aşağıdaki gibi bir kaç kapışma izlemenizi de kesinlikle tavsiye ederim. ;)

Son olarak Get in The Ring etkinliğinin Türkiye'de ilk kez Kasım 2014'te Habitat Derneği ve Endeavor Türkiye tarafından düzenlendiğini ve Türkiye finalisti Drive Marvin'in Rotterdam'da Jüri Özel Ödülü'nü aldığını paylaşalım. O etkinliğin videolarını da Youtube'da bulabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=DhojU1dv8Mw

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.