Aktivite takibi için kullanılabilecek en iyi 8 akıllı bileklik

Aktivite takibi için kullanılabilecek en iyi 8 akıllı bileklik

Hayatımızın her alanında kullanmaya başladığımız giyilebilir teknoloji ürünleri, özellikle spor ve aktivite takibi yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan. Bu listemizde Türkiye pazarında bulunan en iyi 8 akıllı bilekliği sıraladık.

Xiaomi Mi Band 2

Çin'in en önemli teknoloji firmalarından Xiaomi'nin akıllı bileklik ailesinin yeni üyesi olan Xiaomi Mi Band 2, özellikle uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Aktivite takibinin yanı sıra ekranı sayesinde bildirimlerinizi de kontrol etmenize olanak sağlayan Mi Band 2, ülkemizde 129 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Samsung Gear Fit 2

Samsung'un yetenekli giyilebilir cihazlarından olan Gear Fit 2, sahip olduğu IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı. 379 TL fiyat etiketiyle satın alınabilen Samsung Gear Fit 2, 1.5 inç büyüklüğünde ve 216 x 432 piksel çözünürlüğünde kıvrımlı sAMOLED ekranla geliyor.

Misfit Shine 2

Listemizin en şık seçeneklerinden olan Misfit Shine 2, sadece 17 gram ağırlığında. Sevilen Shine modelinin yeni versiyonu olan Shine 2, spor ve aktivite takibinin yanı sıra uykunuzun kalitesini de ölçüyor. 309 TL fiyat etiketiyle satın alabileceğiniz Misfit Shine 2, hem iOS hem de Android işletim sistemleriyle birlikte kullanılabiliyor.

Garmin Vivofit 

Giyilebilir teknoloji ve akıllı bileklik pazarının önemli oyuncularından olan Garmin, Vivofit modeliyle dikkatleri çekiyor. Sadece 25 gram ağırlığında ve 10 mm kalınlığında olan Vivofit, 1 yıllık bir batarya ömrüne sahip. Ülkemizde 499 ila 725 TL arasında fiyat etiketleriyle satılan Garmin Vivofit, suya karşı da dayanıklı.

Fitbit Alta

Kısa zaman önce akıllı saat üreticisi Pebble'ı satın alarak dikkatleri çeken Fitbit'in akıllı bilekliği olan Alta, listemizin en pahalı modellerinden. Yaklaşık 5 günlük batarya ömrü sunan Fitbit Alta, sahip olduğu ekran sayesinde bildirimlerinizi de takip etmenize olanak sağlıyor. 629 TL fiyat etiketiyle karşımıza çıkan Alta, daha çok akıllı saatlerde karşımıza çıkan saat yüzlerine de sahip.

Jawbone UP3

Akıllı bileklik pazarının önde gelen isimlerinden Jawbone'un akıllı bileklik modeli olan UP3, Shine 2 modeliyle beraber listemizin en şık alternatiflerinden. Aktivite ve uyku takibinin haricinde bir spor hocası görevi de görebilen Jawbone UP3, ülkemizde 449 TL fiyat etiketiyle satın alınabiliyor.

Samsung Charm

Listemizin uygun fiyatlı modellerinden olan Samsung Charm, yetenek açısından listedeki rakiplerinin gerisinde kalsa da, bu açığını tasarımıyla kapatıyor. 129 TL fiyat etiketine sahip olan Samsung Charm, 18 güne varan batarya ömrü vadediyor.

Xiaomi Mi Band 1S

Listemizin en uygun fiyatlı ürünü olmasına rağmen yetenek anlamında da geri de kalmayan Xiaomi Mi Band 1S, Mi Band ailesinin ortanca üyesi konumunda. Sahip olduğu IP67 sertifikası sayesinde suya karşı da dayanıklı olan Mi Band 1S, yaklaşık 20 günlük batarya ömrü vadediyor. Sadece 54 TL fiyat etiketine sahip olan Mi Band 1S, hem iOS hem de Android işletim sistemleriyle kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.