iPhone 8, 1000 doların üzerinde fiyat etiketine sahip olabilir

iPhone 8, 1000 doların üzerinde fiyat etiketine sahip olabilir

Apple'ın Eylül ayı civarında duyurması beklenen, hakkında söylenti ve tahminlerin yayılmaya devam ettiği özel  iPhone 8 modeli, Fast Company'nin raporuna göre 1000 doların üzerinde bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkabilir. iPhone 6, 6s ve 7 modellerinde benzer tasarımlar kullanan Apple'ın, 10'uncu yıla özel çıkaracağı iPhone 8 modeli için tamamen yeni bir tasarım kullanacağı, paylaşılan bilgiler arasında.

Dedikoduların kaynağı, Apple'ın Asya'daki tedarikçileri. iPhone'nun 10. yılı olması nedeniyle bir hayli önemsenen iPhone modelinin bugüne kadar karşımıza çıkan fiyat etiketlerinin üzerinde bir fiyat etiketine sahip olması sürpriz olmayacak. Ayrıca 10. yıla özel olarak satışa sunulacak olan iPhone 8 modelinin iPhone X olarak adlandırılabileceği de gelen bilgiler arasında.

Fast Company'nin raporuna göre 5.8 inç büyüklüğünde bir ekranla karşımıza çıkacak olan iPhone 8, OLED panel kullanacak. Paslanmaz çelik çerçevelere sahip olması beklenen iPhone 8, iPhone 7 Plus modelinde de gördüğümüz çift kamerayla gelecek.

Fiziksel ev tuşu kullanmayacak olan iPhone 8, parmak izi sensörünü ekranın altına yerleştirecek. Fiziksel güç ve ses açma/kısma tuşlarının cihazdan kaldırılabileceği de tedarikçiler tarafından paylaşılan bilgiler arasında. Yayınlanan raporda 4.7 inç büyüklüğünde bir iPhone 7S ve 5.5 inç büyüklüğünde iPhone 7S Plus modellinin de tanıtılacağı belirtiliyor.

Son olarak iPhone 7 ailesinin en ucuz modeli olan 32 GB iPhone 7'nin 650, en pahalı modeli olan 256 GB iPhone 7 Plus'ın 969 dolar olduğunu da hatırlatalım. 10. yıla özel olarak karşımıza çıkacak olan iPhone 8 modelinin 2017'nin Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.