Ping, dünyanın en küçük kişisel GPS takip cihazıyla Indiegogo'da fon hedefini aştı

Ping, dünyanın en küçük kişisel GPS takip cihazıyla Indiegogo'da fon hedefini aştı

Dünyanın en küçük kişisel GPS takip cihazını üretme iddiasıyla kısa bir süre önce Indiegogo'da kitle fonlamasına açılan Ping, bu hedefini katladı. İlk beş saate fon hedefine ulaşan ve beşinci gününde 316 bin doları geride bırakan Ping, yalnızca dünyanın en küçük değil; kapsama alanı en geniş ve en uzun batarya ömrüne sahip GPS takip cihazı olabilir.

Piyasada var olan Bluetooth takip cihazlarına daha güçlü bir alternatif olarak tasarlanan Ping, öncelikle bu cihazların sınırlı kapsama alanının dışına çıktığında tamamen kullanışsız hale gelmesi sorununu çözüyor. Bluetooth takip cihazlarından farklı olarak Ping, yeniden şarj edilebiliyor. Ping, 3-4 ay süreyle şarj edilmeden kullanılabildiğini iddia ediyor.

Kişisel GPS takip cihazı, bozuk para büyüklüğünde ve suya dayanıklı. Cihazı, bisikletiniz, evcil hayvanınız, drone'unuz, valiziniz ya da değerli bir eşyanıza kolaylıkla tutturabiliyorsunuz ve akıllı telefon uygulaması üzerinden her an takip edebiliyorsunuz.

GPS izleme cihazı, aralarında Türkiye'nin olduğu 157 ülkede çalışıyor. Indiegogo kampanyası kapsamında 99 dolardan başlayan fiyatlarla satışta olan Ping, bir yıllık veri planını ücretsiz sunuyor. Takip eden yıllarda aylık 3 dolar gibi maliyeti var GPS takip cihazının.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.