Asus ZenFone 3 ailesinin Türkiye lansmanı yapıldı, fiyatları açıklandı

Asus ZenFone 3 ailesinin Türkiye lansmanı yapıldı, fiyatları açıklandı

Asus Türkiye, bugün düzenlediği etkinlikle beraber ZenFone 3 ailesinin yeni üyelerini tanıttı. ZenFone 3'ün yanı sıra ZenFone 3 Zoom, ZenFone 3 Laser ve ZenFone 3 Max modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Asus, ürünlerin Türkiye'deki fiyat bilgilerini de paylaştı.

Kısa bir süredir dünyada satışta olan Zenfone 3, 3 GB RAM/32 GB dahili depolama ve 4 GB RAM/64 GB dahili depolama olmak üzere iki farklı modele sahip. Sırasıyla 1,799 ve 1,899 TL fiyat etiketlerine sahip olan Zenfone 3, şık tasarımı sayesinde orta-üst segmentin başarılı seçeneklerinden.

Pil ömrü konusunda oldukça iddialı bir model olan Asus ZenFone 3 Max, 4100 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip. 1.099 TL fiyat etiketiyle satışa çıkacak olan ZenFone 3 Max, ailenin diğer modellerinin aksine işlemci olarak Qualcomm yerine Mediatek tercih etmiş. Ailenin en uygun fiyatlı üyesi olan Max, arkada 13 önde ise 5 megapiksellik kamera kullanıyor.

Hem başarılı bir kamera hem de uygun fiyat etiketi isteyenler için akıllı telefon pazarının en güçlü alternatiflerinden olan Asus Zenfone 3 Laser, ülkemizde 1,299 TL fiyat etiketiyle satılacak. Snapdragon 430 işlemcisinden gücünü alan Zenfone 3 Laser, teknik özellikler anlamında orta segment olsa da kamera anlamında hem fiyatının hem de segmentinin üzerine çıkmayı başarıyor.

Lazer otofokus destekli 13 megapiksellik bir ana kamera kullanan Laser, f/2.o diyafram açıklığına sahip. Önde ise 8 megapiksellik kamera tercih eden Zenfone 3 Laser, ana kamerasıyla 1080p 30 fps video kaydı yapabiliyor.

Hem ailenin en yeni üyesi hem de lansmanın yıldızı olan Asus ZenFone 3 Zoom, adından da anlaşılabileceği üzere kamera özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Henüz net bir fiyat etiketine sahip olmayan Zoom, Mart ayı içerisinde tüm dünyayla eş zamanlı olarak satışa çıkacak.

Başarılı bir tasarımla karşımıza çıkan ZenFone 3 Zoom, 8 mm kalınlığa ve 170 gram ağırlığa sahip. Özellikle 5000 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olduğu düşünüldüğünde rakiplerine oranla oldukça ince ve hafif kalan ZenFone 3 Zoom, her ikisi de 12 megapiksel olmak üzere çift kameraya sahip.

Sahip olduğu f/1.7 diyafram açıklığı sayesinde başarılı bir düşük ışık performansına sahip olan Asus ZenFone 3 Zoom, Corning Gorilla Glass 5 teknolojisiyle korunan 5.5 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.