30 bin KOBİ'ye ulaşan SaaS girişimi Pipedrive, 17 milyon dolar yatırım aldı

30 bin KOBİ'ye ulaşan SaaS girişimi Pipedrive, 17 milyon dolar yatırım aldı

Hızlı büyümek isteyen KOBİ'lere satış CRM hizmeti veren SaaS girişimi Pipedrive, ikinci yatırım turunda 17 milyon dolar destek aldı. Atomico liderliğinde gerçekleşen tura Bessemer Venture Partners ve Rembrandt Venture Partners katıldı.

Estonya- ABD merkezli Pipedrive, 2010 yılında kuruldu ve son iki yılda hızla küreselleşti. B2B çalışan Pipedrive, bugün 140 ülkede 30 binden fazla müşteriye ulaştığını söylüyor. Bir süre önce Türkiye'den aralarında Kapgel gibi tanıdık isimlerin olduğu 150 müşterisi olduğunu paylaşan Pipedrive, servisini artık Türkçe de sunuyor. KOBİ'ler için CRM operasyonlarını olabildiğince basitleştiren Pipedrive'ın arayüzünü kullanan bir şirket, kontrol panelinde hazırlanmakta olan veya önceden hazırlanmış anlaşmaları ayrı ayrı görüyor. Böylelikle şirketler ulaşmak istedikleri hedef ve bulundukları nokta arasındaki yolu daha net çizebiliyorlar. Kişiselleştirilebilen arayüzden satış raporlarına da ulaşılabiliyor. KOBİ'ler için en kapsamlı CRM servislerinden birini sunmak isteyen Pipedrive 50'den fazla servisle entegre. Bunlar arasında Google Apps, Trello, Zapier, Mailchimp, Yesware ve Pandadoc gibi popüler servisler var.

Sahada kullanım için iOS ve Android uygulamaları bulunan Pipedrive müşterileri akıllı telefon ya da tabletlerinden yapılacaklar, müşteri listesi gibi bilgilere erişebiliyor, görüşmeler sırasında not alabiliyor ve bağlantılarıyla iletişime geçebiliyor. Pipedrive’ın üçüncü parti geliştiricilere sunduğu bir API’ı da bulunuyor.

Pipedrive aldığı yatırımla faaliyet gösterdiği pazarlarda varlığını güçlendirecek. Girişim, son turla birlikte bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarını 30.4 milyon dolara çıkardı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.