Talking Tom'un yaratıcısı 5 milyar indirilmeden sonra yeni oyunu My Talking Hank'i yayınladı

Talking Tom'un yaratıcısı 5 milyar indirilmeden sonra yeni oyunu My Talking Hank'i yayınladı

Küçük bir çocuğa akıllı telefonunuzla birlikte yakalandıysanız muhtemelen Talking Tom ile tanışmışsınızdır. 2010 yılından bu yana piyasada olan Talking Tom ve arkadaşları bugüne kadar toplam 5.6 milyar kez indirildi. Markalı videoları 10.3 milyar kez izlenen konuşkan arkadaşlar küçükler arasında bir fenomene dönüştü.  Talking Tom'un bu başarının ardından, yapımcısı Outfit7 yeni oyunu My Talking Hank ile sahalara geri döndü.

iOS ve Android için yayınlanan My Talkin Hank oyunun başrolünde tahmin edebileceğiniz gibi eğlenceli fotoğrafçı Hank karakteri var. Hawai adasında geçen oyun, öncekilerden "sanal bebek" kurgusuyla ayrışıyor. Oyuncular, Hank ile etkileşime geçebiliyor, onu besleyebiliyor, uyutabiliyor ve adanın farklı bölgelerinden onun hayvan fotoğrafları toplamasına yardım ediyor.

Ücretsiz sunulan My Talking Hank, uygulama içi satın almalardan gelir sağlayacak. Bunun yanında Talking Tom kadar başarılı olabilirse, YouTube ve farklı kanallardan yüz binlerce dolar kazanma şansı da var. Talkin Tom ve arkadaşları YouTube'un da en popüler karakterleri arasına girmişti. Fargo filminden tanıdığımız Colin Hanks ve Sünger Bob Kare Şort'u da seslendiren Tom Kenny'nin seslendirdiği  52 x11 dakikalık bölümlerden oluşan YouTube serisi 10.6 milyondan fazla aboneye ulaşmıştı.

Talking Tom, gerek uygulama mağazalarında gerek farklı kanallarda çocukların dilinden konuşan orijinal içeriklerin, ulaşabileceği başarıyı gösteriyor. Bunun azımsanmaması gerektiği ortada.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.