Uluslararası açılıma önem veren SUCOOL'un yeni dönem başvuruları başladı

Uluslararası açılıma önem veren SUCOOL'un yeni dönem başvuruları başladı

Sabancı Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren girişim hızlandırma programı SUCOOL, 2017 yılı için başvurularını toplamaya başladı. 2013 yılında hayata geçen SUCOOL, bu sene 20 girişime uluslararası pazarlara ulaşma ve hızla ticarileşme gibi konularda yardımcı olmak istiyor. Girişimciler SUCOOL'ın 2017 dönemi için 3 Şubat'a kadar başvurularını tamamlayabilirler.

SUCOOL yeni girişimlerine 8 haftalık eğitim, ImpactHub'da 7/24 açık çalışma alanı, 1'er haftalık Silikon Vadisi ve Londra gezileri ve yatırım danışmanlığı gibi imkanlar vadediyor. İstanbul Kalkınma Ajansı'nın finansal katkısını arkasına alan SUCOOL'un Girişimcilik Vakfı ve Siemens Türkiye tarafından desteklendiğini de belirtelim. SUCOOL'un 2017 dönemi için 3 Şubat'a kadar başvuruda bulunabilirsiniz. Yeni dönemiyle beraber yeni ofisine de taşınan program kuşkusuz toplam 2 hafta sürecek olan yurtdışı gezileriyle dikkat çekiyor. Dilerseniz SUCOOL'un geçen sene Londra'ya yaptığı gezinin videosuna da göz atabilirsiniz.

'Teknoloji tabanlı girişimleri hızlandırma merkezi' SUCOOL'un yeni dönemi için 3 Şubat'a kadar başvurunuzu yapabilirsiniz.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.