JetBlue tüm uçaklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı

JetBlue tüm uçaklarında ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı

ABD merkezli havayolu firması JetBlue, filosundaki tüm uçaklarında gerekli altyapı kurulum işlemlerini tamamlayarak, havada ücretsiz Wi-Fi hizmeti vermeye başladı. Hizmet yolcular tarafından uçak bir havalimanındaki kapıdan, varış noktasındaki kapıya yanaşana kadar kullanılabiliyor.

JetBlue havayolları tarafından, Fly-Fi ismi tescillenmiş ve havada Wi-Fi bağlantısını firma bu isimle anıyor. Fly-Fi hizmeti yolculara ücretsiz olarak sunuluyor. Genelde rakip havayollarında kablosuz internet uçaklarda sadece belli bir irtifadan sonra aktif oluyor. Gogo gibi üçüncü parti kablosuz internet altyapısı kullanan havayolları interneti satıyor. Örneğin ülkemizin öncü havayolu Türk Hava Yolları sadece geniş gövdeli uçaklarında kablosuz internet sağlıyor ve hizmeti 14.99 dolar üzerinden satıyor.

Toplam 100 noktaya uçan JetBlue'nun filosunda bugün 227 uçak bulunuyor. Rekabette bu yaptığı yatırımın yararını göreceğini tahmin ettiğimiz JetBlue kablosuz internet hizmetinin yanı sıra canlı TV yayını da sunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.