PayU yeni girişimleri StartupU programıyla destekleyecek

PayU yeni girişimleri StartupU programıyla destekleyecek

Naspers Grubu'nun ödeme sistemleri çözümü PayU, girişimcileri desteklemek için StartupU adlı bir program başlattı.

StartupU, yeni girişimlerin ödeme sistemi tarafında PayU altyapısını avantajlı şekilde kullanmasını ve ek destekleri barındıran bir program. Haziran 2014’ten itibaren kurulmuş SaaS, PaaS, Fintech, Sosyal Medya veya mobil uygulama tabanlı tüm girişimlerin yararlanabileceği program, düşük maliyetlerle e-ticarete adım atma imkanı sunarken iş ortaklarından kampanyalar, ücretsiz mentorluk desteği gibi imkanlar da sunuyor.

Aldığımız bilgilere göre StartupU programı Naspers Grubu'nun küresel tecrübesinden de faydalanma imkanı sunuyor. Yani yurtdışına açılmak isteyen girişimcilere de yol gösteriyor ki bu noktada PayU'nun dünyanın 16 ülkesinde faaliyet gösterdiğini ve 250’nin üzerinde yerel ödeme aracıyla entegre olduğunu paylaşmadan geçmeyelim.

StartupU paketinin avantajlarını aşağıda görebilir, detaylı bilgi ve başvuru için payu.com.tr/StartupU adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • İlk 2 ay boyunca toplam 50 bin TL’ye kadar gerçekleştirecekleri işlemlere komisyon uygulanmıyor.
  • 2 ay sonunda yerli veyayabancı kartlarla gerçekleştirilen tüm tek çekim işlemlerde vergiler dahil işlem başına %1,7 + 0,25 TL işlem ücreti uygulanıyor.
  • PayU yıllık servis bedeli olan 630 TL’yi ilk yıl ödenmiyor.
  • Tüm işlemler, 7/24 fraud işlemlerine karşı ücretsiz korunuyor ve olası kayıplar daha oluşmadan engelleniyor.
  • Ödemeler her hafta alınabiliyor.
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.