Webrazzi Konferansları'na sponsor olmak ister misiniz?

Webrazzi Konferansları'na sponsor olmak ister misiniz?

2017 yılında gerçekleştireceğimiz 7 konferansla ilgili geçtiğimiz haftalarda VIP Pass satışı duyurusuyla birlikte genel bir açıklama yapmıştık. Geçmiş senlerden farklı olarak bu sene 2 yeni konferansımız takvimimize eklendi. Bunlardan biri Webrazzi İnovasyon Konferansı, diğeri ise Webrazzi Developer Konferansı. Webrazzi E-Ticaret, Webrazzi Dijital, Webrazzi Mobil, Webrazzi Fintech (eski adıyla Webrazzi Finansal Servisler) ve elbette Webrazzi Summit konferanslarımız bu sene yine tüm sektörü bir araya getirecek.

Eğer kişisel olarak ya da şirketiniz adına Webrazzi'nin 2017 yılında gerçekleştireceği konferanslardan Webrazzi Summit ile birlikte en az 2 tanesine katılmayı düşünüyorsanız, VIP Pass satın almanızı tavsiye ediyoruz.

Konferanslarımızın tam tarihlerini kısa süre içinde paylaşacağız, ama aylar bazında şimdiden bilgi verebiliyoruz.

Şubat: Webrazzi E-Ticaret Mart: Webrazzi Dijital Nisan: Webrazzi Mobil Mayıs: Webrazzi İnovasyon Ekim: Webrazzi Summit Kasım: Webrazzi Developer Aralık: Webrazzi Fintech

Eğer Webrazzi Konferanslarına sponsor olmak istiyorsanız yenilenmiş sponsorluk dökümanımızı aşağıdaki formu doldurup hemen talep edebilirsiniz. İlgili arkadaşlarımız kısa süre içinde size geri dönüş sağlayacaklardır. Eğer formu görüntüleyemiyorsanız bu linki kullanabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.