Piar Dijital, geniş hizmet yelpazesini girişimler ve KOBİ'ler için esnek ve şeffaf hale getirdi

Piar Dijital, geniş hizmet yelpazesini girişimler ve KOBİ'ler için esnek ve şeffaf hale getirdi

Halka ilişkiler (public relations) sektörü dijital dünyada büyürken evrim geçirmeye de devam ediyor. Dünyadaki değişime ayak uydurmaya çalışan Piar Dijital, yeni 'PR mağazası' modeliyle hizmetlerini girişimler ve KOBİ'ler için şeffaf ve erişilebilir bir şekilde sunuyor.

Selin Batı Oran ve Berke Oran tarafından 2014 yılında kurulan Piar Dijital, bugün 10 kişilik bir ekibe sahip bir iletişim ajansı. Girişimlerin ve KOBİ’lerin hızla artan iletişim ihtiyaçlarına hızlı ve profesyonel bir çözüm sunmak gerektiğini düşünen Selin ve Berke Onan, PR Mağazası'nı 1 Ocak 2017 itibarıyla kullanıma açmış ve farklı hizmetlerin tek tek satın alınabildiği bir e-ticaret modeli kurgulamış.

Geniş hizmet yelpazesi

Piar Dijital'in mağazasında basın bülteni yazımından kurumsal kimlik tasarımına, fotoğraf çekiminden ilan tasarımına kadar farklı hizmetleri bulmak mümkün. Selin Batı Oran, girişimlerin ve KOBİ'lerin kendilerini tüm iletişim kanallarında etkili bir şekilde temsil etmesi gerektiğini söylüyor ve isteyen kurumların kendi paketlerini oluşturabileceğini ekliyor. İhtiyaçlarına dönük hizmetleri seçen müşteriler, tahmin edebileceğiniz gibi kredi kartıyla kolayca ödeme yapabiliyor.

Selin Oran, sunduklarını hizmetlerin blog içeriği yazımından, medya takibine, marka konumlandırmadan web sitesi tasarımına kadar genişlediğini hatırlatıyor ve bu esnek yapının geri bildirimlerle iyileştirileceğini paylaşıyor.

Girişimler için erişilebilir mi?

Piar Dijital'in pazarlama bütçesi olmaya yeni girişimler için ne kadar ekonomik bir fiyatlandırma sunduğu elbette tartışılabilir. Diğer yandan bu rakamları klasik iletişim ajansı ücretleriyle kıyaslamak gerektiğini de unutmamak gerekiyor. Şahsen Piar Dijital'in bu alanda önemli bir yaraya parmak bastığını düşünüyorum ve önümüzdeki dönemde bu dikeyin daha erişilebilir olacağına inanıyorum.

Piar Dijital'in paketlerine Piardijital.com adresinden ulaşabilir, yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.