Kahyam, randevulu teslimat servisinin e-ticaret siteleriyle entegrasyonuna başladı

Kahyam, randevulu teslimat servisinin e-ticaret siteleriyle entegrasyonuna başladı

Talebe göre teslimat servislerinin yeni oyuncularından Kahyam, sonunda e-ticaret siteleriyle tam entegrasyon sağlıyor. Haziran 2016'da bireysel müşteriler için alternatif bir teslimat sistemi olarak başlayan Kahyam, Kahyam Kurumsal servisiyle, e-ticaret sitelerinin check out bölümüne doğrudan entegre oluyor.

Bugüne kadar e-ticaret alışverişleri için randevulu teslimat ve iade servisini e-ticaret sitelerinden bağımsız olarak veren Kahyam'ın yeni Kurumsal servisi, Kahyam’ın haftanın yedi günü 20.00-24.00 saatleri arasında hizmet veren servisini doğrudan e-ticaret sitelerine getiriyor. Kahyam API'ını sitelerine entegre eden e-ticaret sitelerinden yapılan alışverişlerin ödeme adımında, teslimat seçenekleri arasında Kahyam görünüyor. Kahyam'ın en önemli avantajlarından biri, e-ticaret sitelerinin gün içinde akşam 17.00’ye kadar aldığı siparişleri aynı gün teslim edebilmesini sağlaması. Böylece firmalar sloganlarını aynı gün kargodan aynı gün teslimata çevirebiliyor.

Kahyam'ın vaadi, e-ticaret sitelerinin günümüzün hızlı ve esnek teslimat ihtiyaçlarına cevap verebilmesini sağlamak. Bununla birlikte randevulu teslimat sistemi sayesinde e-ticaret müşterilerinin paketlerini kaçırma, ofisten eve taşıma ve hatta nereye sipariş vereceğini bilememe endişelerine son veriliyor.

Kahyam'ın kolay bir yazılım diliyle hazırlanmış API'ını birkaç adımda entegre etmek mümkün. Bununla birlikte sunulan kullanıcı paneli üzerinden hem firmalar hem de e-ticaret müşterileri, siparişleri üzerinde tam kontrol sağlıyor. Mağazalar Kahyam teslimatlarıyla ilgili detay ve istatistiklere özel panelleri üzerinden erişirken, müşteriler siparişlerini kendi ekranlarından takip edebiliyor ve geri bildirimlerini iletebiliyor.

Kahyam’ın yenilikçi yanlarından biri de istihdam yönüyle paylaşım ekonomisi modelini uygulaması. Yani dileyen herkes belirli bir eleme sürecinden sonra Kahyam’a kayıt olabiliyor. Adaylar, belirledikleri gün ve saatlerde çalışıyor ve bu takvimlere göre ortak bir havuz oluşturuluyor. Havuzda yer alan kişiler yaptıkları her dağıtım başına gelir elde ediyor. Tamamen talebe göre kurgulanan model, Kahyam’ın operasyonel masraflarını minimumda tutmasını sağlıyor.

Kahyam, 2017 yılında e-ticaret siteleri arasında hızla yaygınlaşmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.