Google'ın akıllı klavyesi Gboard 500 milyon indirilmeyi geçti

Google'ın akıllı klavyesi Gboard 500 milyon indirilmeyi geçti

Yaklaşık iki hafta önce isim değiştirerek karşımıza çıkan Gboard, Android platformunda popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Google Klavye'den Gboard'a dönüştükten sonra yeni özellikler kazanan uygulama, Play Store'da 500 milyon indirilmeye ulaştı. Gboard, 500 milyon indirilmeyi geçmesiyle birlikte Google Fotoğraflar, Dropbox ve Skype gibi uygulamaların arasına katılmış oldu.

Mobil dünyanın en çok kullanılan klavye uygulamalarından olan Gboard, içerisinde arama motoru, GIF ve emoji desteği gibi özellikler barındırıyor. 120'den fazla dil desteği sunan Google Klavye, aynı anda 3 farklı dilde yazmanıza da olanak sağlıyor.

Bunların yanı sıra sesle yazma ve Glide Typing gibi yeteneklere de sahip olan uygulama, yazma alışkanlıklarınızı öğrenerek size başarılı öneriler yapabiliyor. Kişiselleştirilmeye oldukça açık bir uygulama olan Gboard, renkler ve farklı temalara da sahip durumda.

Sunduğu özellikler sayesinde başarılı bir yazma deneyiminden çok daha fazlasını vadeden Gboard, Play Store'dan ücretiz bir şekilde indirilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.