Domino's, pizza siparişi alan Facebook Messenger chatbot'unu Türkiye'de kullanıma sundu

Domino's, pizza siparişi alan Facebook Messenger chatbot'unu Türkiye'de kullanıma sundu

Yenilikçi uygulamaları hızla adapte eden fast food markalarından biri olan Domino's Pizza, Facebook Messenger chatbot'unu Türkiye'ye getirdi. Kullanıcıların doğrudan Domino's'tan sipariş vermesini kolaylaştıran chatbot, verdiğiniz siparişi takip etmenizi de sağlıyor.

Domino's Pizza Türkiye Facebook sayfasından erişebileceğiniz chatbot ile tek bir emoji,🍕, kullanarak etkileşime geçmeniz mümkün. Domino's'un chatbotu, şirketin geçtiğimiz yıl sonunda sunmaya başladığı fiziksel "kolay sipariş" butonuna benzer şekilde siparişinizin hızla oluşturulmasını sağlıyor. Bunun için Dominos.com.tr üyeliğinizin olması ve sisteme giriş yapmış olmanız gerekiyor. Kayıtlı siparişinizi işleyebilen  chatbot ile siparişinizi takip etmeniz de mümkün. Domino's pizza takibi özelliğini halihazırda diğer tüm dijital sipariş kanallarında sunuyor.

Developtica tarafından geliştirilen chatbot, Domino's'tan  ile tek tıkla pizza siparişi vermeyi mümkün hale getiriyor. Dijital kanallara hatırı sayılır bir yatırım yapan Domino's'un geçtiğimiz yıl paylaştığı küresel figürlere göre, o dönemde mobil uygulaması 10 milyon kez indirilen Domino’s Pizza’nın siparişlerinin yüzde 75’ini internetten veriliyordu. Türkiye'nin de bir istisna olmadığını söyleyen Domino’s Pizza Türkiye Dijital Kanallar ve Teknoloji Direktörü Gökhan Yoluaçık, “Kimi restoranlarımızın dijital satışları tüm satışlarının yüzde 50’sini geçmiş durumda. Önümüzdeki dönemde de farklı alanlardaki çalışmalarımızla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” diyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.