SPONSORLU

Evidea ilk mağazasını yoğun ilgiyle açtı!

Evidea ilk mağazasını yoğun ilgiyle açtı!

Mobilya ve ev dekorasyonu alanında Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi Evidea.com, 2 milyon TL’lik yatırımla ilk mağazasını açtı. İnternetteki yüz binlerce üründeki en uygun fiyat avantajını Maltepe’deki mağazasına taşıyan Evidea.com’un 10 Aralık'ta gerçekleşen açılışına ilgi büyüktü. Açılışa özel indirimli ürünleri satın almak isteyen binlerce kişi mağazaya akın etti.

Yüz binlerce ürünü en uygun fiyat avantajı ile sunan, mobilya ve ev dekorasyonu alanında Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesi Evidea.com, ilk fiziksel mağazasını açtı. 2 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen ve geçtiğimiz günlerde açılan mağazaya ilgi oldukça fazlaydı. Sınırlı stoklarla mağaza açılışına özel indirimli ürünleri kaçırmak istemeyen müşteriler, mağazaya akın etti. Mağaza açılışına saatler kala mağaza içinde ve dışında oluşan kuyruklar, trafiği kapattı.

15578176_1464495726897921_3420898127710816177_o

Evidea yetkilileri, izdihamı önlemek adına açılış günü mağazayı erken kapatmak durumunda kaldı. Açılışından bu yana uygun fiyat avantajları, kampanya ve indirimleri devam ettiren mağaza, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İlk mağazaya gösterilen bu ilgiden memnun kalan Kurucu Ortaklar Timur Tandoğar ve Tuğberk Keselioğlu, 2017 yılında yeni mağazalar ile pazara gireceklerinin ve mağazalaşma sürecini devam ettireceklerinin müjdesini verdi.

evidea-urunmatik

2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki mağazasıyla internetteki fiyatları müşterilere sunarak, avantajlı alışveriş keyfi yaşatacak Evidea.com, hem ürüne dokunmak isteyen müşteriler için bir alternatif olacak hem de teknolojik alt yapısı ve müşteri dostu mağaza tasarımı ile kolay ve hızlı alışverişin yeni adresi olacak. Türkiye’de ilk defa perakendeyi teknoloji ile buluşturacak ürünmatikler sayesinde müşteriler mağazaya sığmayan binlerce ürünü, ürünmatikler aracılığıyla seçerek evlerine teslim alabilecekler.

15577956_1464488396898654_1728686031760260546_o

"2017'ye güçlü bir giriş yapıyoruz"

Evidea.com olarak açtıkları mağazayla birlikte e-ticaretteki başarılarını ve sektörel liderliklerini pazara da yansıtmayı hedeflediklerini belirten Evidea.com Kurucu Ortağı Tuğberk Keselioğlu, şunları söyledi: “2016 yılı itibari ile hedeflediğimiz büyüme hedeflerini gerçekleştirdik. Mobilya ve ev dekorasyonu kategorilerinde e-ticarette sektör lideri olmaya devam ediyoruz. Mağazamızla birlikte 2017’ye güçlü bir giriş yapıyoruz. Mağaza sayımızı hızlıca arttırarak, e-ticaretteki gücümüzü mağazalarımıza yansıtacağımıza inanıyoruz.”

E-ticaret genelinde de ilk 5 sırada yer aldıklarını hatırlatan Evidea.com Kurucu Ortağı Timur Tandoğar ise şunları söyledi: “Hiçbir yerde bulunmayacak kadar ürün çeşitliliğine sahip Evidea.com, geniş tedarik ağı ve üreticilerle yaptığı özel anlaşmalar ile en uygun fiyat avantajlarını sunuyor. Dijital pazarlama ve teknoloji alanındaki trendleri yakından takip eden bir şirket olarak, müşterilerimize avantajlı fiyatları mağazamızda da sunmaya devam edeceğiz.”

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.