Sendloop, 'app store' özelliğini 35 bin kullanıcısının hizmetine sundu

Sendloop, 'app store' özelliğini 35 bin kullanıcısının hizmetine sundu

Türkiye'den çıkan ilgi çekici SaaS girişimlerden biri olan Sendloop, 'app store' (yani Sendloop'a özel uygulama mağazası) özelliğini resmen devreye aldı. Girişimde yaşanan bu gelişme sonrasında; yazılım geliştiriciler platform üzerinde sayıları 35 bini aşan kullanıcılar için uygulama geliştirebilecek, kullanıcılar ise çok daha çabuk ve kolay bir şekilde ihtiyaç duydukları ek bazı özelliklere sahip olabilecek.

160 ülkede, 35 binin üzerinde müşteriye sahip olan Sendloop'u en kısa haliyle 'e-posta pazarlaması platformu' olarak tarif edebiliriz. Kurucu ortaklardan Cem Hürtürk'ün yaptığı açıklamayla resmiyete kavuşan bu yenilik için 5 aydır çalışılıyormuş. Yazdığı blog yazısında şimdiden Sendloop uygulama mağazasında yer alan bazı uygulamalara da değinen Hürtürk, Stripe, Zapier ve Segmentify entegrasyonu sağlayan uygulamalarla kampanya performansı ölçme ve 'lead generation' oluşturacak bazı modüller yaratma gibi işlere yarayan uygulamaları da öne çıkardı.

sendloop-app-storeSendloop'un uygulama mağazasına platforma giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan 'Apps' butonu aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Sendloop, e-posta pazarlamasından dijital pazarlamaya doğru bir evrim geçiriyor

Gelecek planları arasında kendi platformu için uygulama geliştirecek yazılımcılara kendi ödeme platformunu sunmayı da koyan Sendloop, görünen o ki uzun vadede e-posta pazarlamasından çıkarak dijital pazarlama alanında 360 derece bir platform olmak istiyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi 'landing page' ve 'lead generation' gibi konularda da çözümler sunmaya başlayan Sendloop'un, yazılım geliştiriciler için 40'ın üzerinde 'end-point' bulunduran bir API sunduğunu da belirtelim.

Son olarak; kısa bir süre içinde Sendloop'un uygulama mağazasına CRM, SMS, içerik otomasyonu ve karşılama sayfaları gibi konularda çözümler sunan uygulamaların ekleneceğini de paylaşalım. Sendloop ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmayı sürdüreceğiz.

sendloop-app-store-gorsel
Sendloop, yazılım geliştiriciler için sendloop.com/developers sayfasını hazırlamış
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.