Makale.net farklı içerik ihtiyaçları için ekonomik ve hızlı bir seçenek

Makale.net farklı içerik ihtiyaçları için ekonomik ve hızlı bir seçenek

Günümüzde 'content is king' (içerik kraldır) yerine 'execution is king' (icra etmek kraldır) deyimi kabul görmeye başladı ama içerik üretimi değer kaybetmiyor. İzmir merkezli bir girişim olan Makale.net de farklı içerik ihtiyaçlarına hızlı ve ekonomik bir şekilde yanıt vermek istiyor.

Bu yılın Şubat ayında kurulan Makale.net, farklı kategorilerde hazır içerikler sunmanın yanısıra, talebe dönük içerik ihtiyaçlarını da karşılayan bir içerik üretim merkezi. Bir yıllık geliştirmenin eseri olan girişim, farklı kalitede (standart, uzman, elit) makaleler için ücret hesaplama araçları sunuyor ve içerik ihtiyacınızın size ne kadara mal olduğunu bir çırpıda gösteriyor. Makalenin seviyesine, türüne, kategorisine ve anlatım tarzına göre talebi açabiliyorsunuz.

makale-net-icerik-2

41 binden fazla içerik üretildi

Eren ŞengülÜlkü Şengül ve Koray Berkiler tarafından kurulan girişim geçtiğimiz 10 ay içerisinde 1000 kadar üye kazanmış ve her 2 üyeden biri ortalama 50 TL sepet tutarıyla sipariş vermiş. Üyeler bugüne kadar 3 bin 772 proje için 41 binden fazla içerik üretmiş.

Farklı mecralarda tanıtım yazısı yayınlatmak mümkün

Makale.net, içerik üretimine ek olarak tanıtım yazılarının yayınlanmasına da aracılık ediyor. Farklı haber veya içerik sitelerinde kaç liraya yazı yayınlatabileceğinizi görüyorsunuz. Tanıtım içeriği yayınlamak istediğiniz siteleri de farklı kriterlere göre filtreleyebiliyorsunuz.

makale-net-icerik

Makale.net, kelime başına ücretlendirme yapıyor ve içerik üreticileri tecrübelerine göre farklı oranlarda gelir kazanabiliyor. Bireysel içerik ihtiyaçlarından kurumsal projelere uzanan geniş yelpazeye hitap eden Makale.net, kendini nitelikli, ekonomik ve hızlı bir oyuncu olarak tanıtıyor ve girişimin kurucuları özellikle fiyat ve hız konusunda rakiplerinden ayrıştıklarını düşünüyor.

Türkiye'de içerik üretimine dönük platform sayısı oldukça az ve içerik ihtiyacını kaliteli bir şekilde karşılamak kolay sayılmaz. Bu açıdan bakıldığında Makale.net'in 'ekonomik, nitelikli ve hızlı' içerik teklifiyle pazarda ne kadar tutulacağını zaman gösterecek. Eğer şu anda içerik ihtiyacınız varsa Makale.net'te hesap açıp bir deneme yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.