Çocuklar için arttırılmış gerçeklik platformu Zchool, Arıkovanı’nda destek bekliyor

Çocuklar için arttırılmış gerçeklik platformu Zchool, Arıkovanı’nda destek bekliyor

Arıkovanı’nda yatırım desteği arayan arttırılmış gerçeklik uygulaması Zchool, özellikle 5-13 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Anlaşmalı yayınevleri tarafından basılan kitapları, mobil cihazınızın kamerasını kullanarak canlandırabilme yeteneğine sahip olan Zchool, hayal gücü gelişimi adına önemli bir platform.

Arıkovanı’nda yaklaşık 18 bin TL destek toplamayı başaran Zchool’un hedefi ise 70 bin TL. Bu hedefe ulaşmak için halihazırda 43 günü daha olan Zchool, hayal gücü geliştirmenin yanı sıra okuma alışkanlığı kazandırmayı da hedefliyor.

Projeye destek olmak isteyen Arıkovanı kullanıcıları, 15 TL değerinde destek karşılığında Zticker, 35 TL destek için Zshirt, 79 TL destek karşılığında ise rakamlar ve uzay kutularına sahip olabiliyor.

129, 340, 380 ve 1500 TL olmak üzere daha yüksek destek seçeneklerine de sahip olan Zchool, özellikle çocuk gelişimi için oldukça faydalı bir uygulama. Parlak bir geleceğe sahip olduğunu düşündüğümüz Zchool’un en büyük avantajı gelişmekte olan arttırılmış gerçeklik teknolojisini kullanması. Zchool'un tanıtım videosunu aşağıda.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.