Modacruz moda dışında ilk açılımını kozmetikle yaptı

Modacruz moda dışında ilk açılımını kozmetikle yaptı

İkinci el giysiler için popüler e-ticaret sitesi Modacruz, moda dışında bir dikeyde ilk kez satış yapmaya başladı. Mağazasına kozmetik dikeyini ekleyen Modacruz, güzellik ve bakım ürünlerinin yeniden satışa sunulmasını sağlıyor.

Modacruz Kozmetik kategorisinde parfümden, cilt ve saç bakımına farklı kategorilerde onlarca farklı markaya ait ürün bulmak mümkün. Alışverişçilerin alıp kullanmadıkları ya da az kullandıkları ürünleri satışa sunmasını sağlayan dikey, fiyat avantajıyla kozmetik ürünleri birçokları için daha erişilebilir hale getiriyor. Halihazırda güzellik ve bakım ürünleri satışında e-ticaret gittikçe önemli bir kanal haline geliyor. Ne aradığını bilen müşterilerin, uygun fiyatları bulmasını sağlayan kanalda özellikle lüks güzellik ürünleri hızlı büyümeyi sürüklüyor. Modacruz'un, lüks ürünlerin mülkiyetinin birden fazla kullanıcı tarafından paylaşılmasını sağlaması, kullanıcıların denemek istedikleri ürünlere en uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlıyor.

Türkiye'de kozmetik harcamaları perakende içinde büyümeye devam ediyor. TÜİK'in Eylül ayı Perakende Satış Hacim Endeksi sonuçlarına göre, Eylül'de kozmetik ve tıbbi ürün satışları bir önceki yıla göre yüzde 3.7 oranında arttı. ABD'de sağlık bakım ve güzellik ürünleri e-ticaret satış hacminin yıllık 20 milyar doları geçtiği tahmin ediliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.