Google, PhotoScan ile eski fotoğraflarınızı dijitalleştirme peşinde

Google, PhotoScan ile eski fotoğraflarınızı dijitalleştirme peşinde

Arama motoru devi Google karşımıza yine yeni bir uygulamayla çıkarak, kenarda köşede kalmış eski fotoğraflarımıza gözünü dikti. Uygulama arşivdeki basılı fotoğraflarımızı tarayarak dijital ortamda da saklayabilmemize imkan sağlıyor. PhotoScan adlı mobil uygulama sayesinde, telefonunuz bir tarayıcı özelliği görüyor. Kullanıcılar eski fotoğraflarını bu uygulama aracılığıyla yaparken, PhotoScan uygulaması kendi teknolojisi sayesinde fotoğrafların en doğru renkler ve en doğru kalitede dijital ortama aktarılabilmesini sağlıyor.

PhotoScan uygulamasının en önemli özelliği taradığı basılı fotoğraflardaki kusurları da teknolojisi sayesinde anlayarak düzeltebilmesi ve doğru renklendirmelerle dijital ortamda saklanmasını amaçlıyor. Google Photos uygulamasıyla entegre çalışan bu uygulamada fotoğraflarınızı dijitalleştirdikten sonra onları kütüphanenizde kategorilendirmeniz de oldukça kolay bir hal alıyor.

PhotoScan uygulamasının hem Android sürümü hem de iOS sürümü aynı anda piyasaya çıkmış ve uygulama ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.