İkinci el moda girişimi Gardrops, Gittigidiyor Cadde'ye çıkıyor

İkinci el moda girişimi Gardrops, Gittigidiyor Cadde'ye çıkıyor

İkinci el kıyafet ve aksesuar dikeyindeki girişimlerden Gardrops.com, GittiGidiyor'un yaşam tarzınıza yön veren markalara yer verdiği Cadde platformuna katıldı. Bu işbirliği ikinci el ürün pazarının daha da genişleyeceği anlamına geliyor.

Zeynep Zenel ve Ertuğrul Özpolat tarafından kurulan Gardrops, ikinci kıyafetlerin hem satışına hem de takas edilmesine olanak tanıyan bir girişim. GittiGidiyor Cadde ise farklı markaların kendi mağazalarını açabildiği bir bölüm. Bugün açıklanan birliktelikle Gardrops bünyesindeki Cadde'de görüntülenecek ve ikinci el ürünler daha geniş bir kitleye yayılabilecek.

Öget Kantarcı (solda) - Sina Afra (sağda)
Öget Kantarcı (solda) - Sina Afra (sağda)

Yüzbinlerce ürünün bulunduğu, popüler markaların ikinci el adresi Gardrops, ünlülerin sadece GittiGidiyor'da bulunacak gardıroplarına da yer verecek. Söz konusu işbirliğinin tanıtım toplantısında konuşan GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, e-ticaret oyuncularıyla bu tür işbirlikleri yaparak pazarına büyümesine katkı sağlamaktan memnun olduklarını dile getirdi.

Gardrops'un yatırımcılarından Sina Afra da Gardrops'a olan güvenini dile getirirken Gardrops'u "Türkiye'deki bütün kadınlarının en sevdiği platform" haline getirmek istediklerini paylaştı. GittiGidiyor'un büyük ziyaretçi kitlesinin Gardrops'u hedefine çok daha çabuk ve sağlam bir şekilde taşıyacağına kesinlikle inandıklarını da ekledi.

Hatırlatsanız Eylül ayındaki haberimizde 15 aylık girişimin 700 bin kullanıcısı olduğunu ve aylık 15 bin işlem gerçekleştirdiğini paylaşmıştık. Girişimin toplam yatırımı da Sina Afra ile Hakan Baş'ın da aralarında olduğu yatırımla 1 milyon dolara ulaşmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.