Girişimci CEO'ları buluşturan NOAH London için geri sayım başladı [İndirim Kodu]

Girişimci CEO'ları buluşturan NOAH London için geri sayım başladı [İndirim Kodu]

Kasım ayı gelince Avrupalı girişimcileri NOAH Conference heyecanı sarıyor demek sanırım yanlış olmaz. Zira 2000 kadar internet girişiminin üst düzey (C level) yöneticisi ve önemli yatırımcılar NOAH London için Londra'da buluşuyor.

Webrazzi olarak bu sene de destekçisi olduğumuz NOAH London, bu yıl da sektörün önemli isimlerini bir araya getirecek. Sekizinci yılını kutlayan konferans, bu sene 10-11 Kasım düzenlenecek. Avrupalı girişimlerden bir çok CEO ve yatırım şirketlerinden deneyimli isimler NOAH London'a konuşmacı olarak katılacak.

Bu yıl da Old Billingsgate adlı tarihi bina da konuşmacı olacak isimler arasında Hakan Koç (CEO, Auto1 Group), Cem Sertoğlu (Partner, Earlybird Venture Capital), Rüzgar Barışık (Partner, IFC), Efe Çakarel (Founder, MUBI), Jack Ojalvo (CEO, Supplementler), Yusuf Azöz (CEO, Kariyer.net) gibi tanıdık isimler de var.

10 Webrazzi okuruna %20 indirim

Geçtiğimiz yıllarda Google Eski CEO’su ve Alphabet İcra Kurulu Başkanı Eric Schmidt gibi çok önemli isimleri ağırlayan NOAH Conference'a bu sene de indirimli katılım şansı sunuyoruz. 10 kişiyle sınırlı yüzde 20 indirim fırsatından faydalanmak için N16LON-Webrazzi indirim kodunu kullanabilir veya direkt davet bağlantımıza tıklayarak bilet satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.