10 bin eşleşmeyi geçen yerli arkadaşlık uygulaması for8, Like Premium özelliğini devreye aldı

10 bin eşleşmeyi geçen yerli arkadaşlık uygulaması for8, Like Premium özelliğini devreye aldı

Kullanıcılarını fotoğraf yerine sekiz saniyelik videolarla eşleştiren yerli mobil arkadaşlık uygulaması for8, uygulamasından sonunda gelir yaratmaya başlıyor. Kısa süre önce yayınladığı Android uygulamasıyla hızlanan for8, bu süreci Like Premium özelliğini devreye alarak avantaja çevirmek istiyor.

Levent Atlas, Vehbi Yurdakurban ve Onur Turnalar‘ın ortak yapımcısı olduğu for8, ilk kez geçtiğimiz Mayıs'ta kullanıcılarla buluşmuştu. Geçen sürede 35 bin indirilmeyi geçtiğini söyleyen for8, uygulaması üzerinden 10 bin 385 eşleştirme yapıldığını belirtiyor. for8 içinde eşleştirmeler, Facebook profilinizden alınan yaş, cinsiyet ve konum bilgilerinizle birlikte, sekiz saniyelik videoların ait olduğu profillerin karşılıklı beğenisine dayanıyor.

for8, yeni sunduğu Like Premium özelliğiyle bu kuralı ücretli kullanıcılar için bozuyor. Ücretsiz sürümde, kullanıcılar, profillerini kimin beğendiğini göremiyor ve uygulama, beğeni ancak karşılıklı olduğunda sizi haberdar ediyor. Like Premium alan kullanıcılarsa profillerini kimin beğendiğini görebiliyor ve dilerse bu profilleri beğenebiliyor. for8 Android uygulamasının ardından yeni gelir modelleri kurgulamaya başladığını not ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.