Apple yeni

apple-tv-app-1Apple bugün gerçekleştirdiği etkinlikle, Apple TV ve mobil platformlar için yeni bir uygulama tanıttı. Daha önce sızan bilgiler arasında geçmeyen "TV" uygulamasıyla kullanıcılar Apple platformlarında izlenebilen tüm video, film ve dizi yayın ve katalogları içinde sıralama, düzenleme, listeleme yapabilecek, takvim ve hatırlatma kurabilecek, platformlar arasında geçiş yaparak izleme deneyimini her yerde sürdürebilecek.

Apple TV'nin içerisinde yer alacak TV uygulaması sadece bu platform ile sınırlı değil; iPhone veya iPad'ler için de versiyonları kullanıma sunulacak. TV uygulamasıyla gelen yeni özellikler arasında "Şimdi İzle", "Sıradaki", "Önerilen", "Arşiv" ve "Mağaza" bulunuyor.

TV uygulaması Apple TV, iPhone ve iPad'lerde de kullanılabilecek ve her zaman cihazlar arasında eşlenmiş olacak. Böylece cihazlar arasında geçiş daha kolay olacak. Yoldayken iPhone'unuzdan izlemeye başladığınız bir filmi, eve geldiğinizde Apple TV üzerinden izlemeye devam edebileceksiniz.

Ücretsiz olarak yayınlanacak olan uygulamanın Aralık ayında çıkması bekleniyor. İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde sunulacak uygulamanın ilerleyen zamanlarda yeni ülkelere giriş yapacağını da hiç şüphesiz göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.