Apple, yarınki tanıtımdan önce yeni MacBook Pro'nun görüntülerini sızdırdı

Apple, yarınki tanıtımdan önce yeni MacBook Pro'nun görüntülerini sızdırdı

Apple'ın 27 Ekim'de tanıtması beklenen yeni MacBook Pro'ya ait görseller, yine Apple tarafından sızdırıldı. macOS Sierra 10.12.1'i dün yayınlayan Apple, Mac işletim sisteminin yeni sürümünün tanıtımında MacBook Pro'ya ait görselleri kullanıyor.

Paylaşılan görsellerde yeni MacBook Pro'da olması beklenen en önemli yenilik, klavyeye eklenen OLED ekran da var. Fonksiyon tuşlarının yerine geldiği görülebilen bu uzun panel, Touch ID destekliyor. macOS Sierra 10.12.1'in Apple Pay ile ilgili güncellemesinde yer alan görsellerde dokunmatik panelin, dinamik klavye özelliğinde olduğu görülebiliyor. Klavyenin kullanıma göre arayüz değiştirmesi bekleniyor. Yeni MacBook görselleri, tuş takımında kelebek sisteminin kullanıldığına işaret ediyor. Sistem ilk kez yeni MacBook'ta kullanılmıştı.

macbook_pro_touch_id-mr_-1

Görüntüler, Apple'ın MacBook Pro'da tasarım açısından büyük bir değişikliğe gitmeyebileceğini işaret ediyor. Ancak c USB-C teknolojisini kullanması beklenen cihazın, haleflerinden ince olması bekleniyor. MacBook Pro’nun iPhone, iPad ve MacBook serilerinde olduğu gibi altın, gri ve gümüş renk seçenekleriyle çeşitleneceği gelen haberler arasında. Görsellerden bu bilgileri doğrulamak henüz mümkün değil ancak ses sisteminin klavyenin yanlarına eklenen hoparlörlerle iyileştirildiği dikkat çeken bir diğer detay.

Apple'ın tüm bilgileri doğrulayıp doğrulamadığını yarın öğreneceğiz.

Görsel kaynak: MacRumors

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.