BiTransfer: Transfer hizmeti veren firmalar için pazar yeri girişimi

BiTransfer: Transfer hizmeti veren firmalar için pazar yeri girişimi

Mart ayında beta olarak yayın hayatına başlayan BiTransfer; online mecralarda yer almak isteyen ve transfer hizmeti veren firmalarla hizmet almak isteyen yolcuları bir araya getiren bir pazar yeri olarak tanımlanabilir.

Kurucu ortalarına göre 'a'dan z'ye kurallara uygun ve yasal' bir yapıda hizmet veren BiTransfer, tedarikçi ve müşteriler arasındaki tüm hizmet sürecini de bizzat kendi üstleniyor.

Girişimin bir diğer öne çıkan özelliği ise kurucu ortaklarının ulaştırma sektöründe 8 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olması. Kısa sayılabilecek bir sürede hemen aşağıda paylaşacağımız istatistiklere ulaşmayı başaran BiTransfer, portföyünde de 500'ü aşkın araç barındırıyor.

Oğuz Çoban, Yavuz Küçük ve Emre Ustaoğlu tarafından kurulan BiTransfer; bugüne kadar 1350 bireysel ve 30'a yakın da kurumsal müşteriye ulaşmayı başarmış. Platformda üzerinde gerçekleşen 'transferlerin' ortalama bedeli ise 105 TL olmuş.

bitransfer-ekran-goruntusu

BiTransfer, kurumsal müşterileriyle API seviyesinde entegrasyon kurabiliyor

Şu an için kullanıcılarına web sitesi ve iOS uygulaması üzerinden ulaşan BiTransfer, kurumsal müşteri kazanımına da özel önem veriyor. Bunun dışında platformun Android uygulamasının da kısa bir süre içinde yayında olacağı bilgisini verelim.

Bu doğrultuda kurumsal müşterileri için özel raporlama ekranları da sunabilen girişim, ayrıca müşterileriyle API seviyesinde entegrasyon yapabiliyor. Kurucu ortaklarla konuştuğumuzda operasyonlarını büyütebilmek için yatırım aradığını öğrendiğimiz girişim uzun vadedeyse Orta Doğu'ya açılmak istiyor.

Müşterilerine klasik dijital pazarlama yöntemleri, mobil uygulama mağazaları ve kurumsal pazarlama çalışmaları sayesinde ulaşan BiTransfer; kısa sürede dikkat çekici istatistiklere ulaşmış gibi duruyor. Ekibin geleneksel ulaştırma sektörü tecrübesiyle de öne çıkan BiTransfer'in arayüz tasarımı ve markalama olarak kendisini geliştirmeye ihtiyacı olduğu da bir diğer izlenim.

BiTransfer'le ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.