Razer ses teknolojilerinde uzman THX firmasını satın aldı

Razer ses teknolojilerinde uzman THX firmasını satın aldı

Oyun donanımları üreticisi Razer, ses teknolojilerinde uzmanlığıyla bilinen THX'i satın aldığını duyurdu. THX'in çoğunluk hissesinin satın alarak yönetimde söz sahibi olan California merkezli Razer, THX'in tüm çalışanlarını ve yönetim takımını da bünyesine katmış olacak. Ancak Razer, THX'in kendi operasyonlarını yürütmesine ve kendi iş kararlarını almaya devam etmesini sağlayacak. Kısacası THX aynı isimle operasyonlarına devam edecek fakat bilgi birikimleri ve teknolojilerini de Razer'ın oyuncular için ürettiği ses donanımlarına aktaracak.

1983 yılında ünlü sinemacı George Lucas tarafında kurulan THX'in ilk müşterilerinden birisi de doğal olarak Star Wars olmuştu. THX'in CEO'su Ty Ahmad-Taylor, ses ve video konusundaki uzmanlıklarını evlerde, sinemalarda ve otomobillerde sunmaya devam edeceklerini açıkladı. Yüksek kaliteli donanım ürünleri, THX Live! ve THX Inside olarak üç ayrı iş birimi çizgisinde devam ettikleri çalışmalarını sürdüreceklerini de ekleyerek Razer satın almasıyla birlikte ürün yelpazesini genişleteceklerini açıkladı.

Razer'ın THX'i satın alma bedeli açıklanmazken, THX CEO'su gelecekte VR'ın yükselişi ve daha kaliteli bir ses ve görüntü sunumu için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.