Webrazzi Arena 2016'da ilk üç belli oldu: Evdeki Bakıcım, Shopsta ve MosX [Webrazzi Summit 2016]

Webrazzi Arena 2016'da ilk üç belli oldu: Evdeki Bakıcım, Shopsta ve MosX [Webrazzi Summit 2016]

Webrazzi Summit 2016 dahilinde düzenlediğimiz Webrazzi Arena 2016'nın kazanan girişimleri belli oldu.

Webrazzi Arena'yı kısaca girişimcilerin Webrazzi Summit katılımcıları ve jüri karşısında tanıtım yaptığı bir yarışma olarak tanımlayabiliriz. İlk kez geçen yıl düzenlediğimiz bu yarışmada bu yıl da yüz yüze yaptığımız görüşmelerin ardından seçilen 10 Webrazzi Arena girişimi sahneye çıktı ve yarışmanın birincisi Evdeki Bakıcım oldu.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi  yine Duygu Öktem Clark moderatörlüğünde gerçekleşen Webrazzi Arena'nın bu yılki jürisi (Arda Kutsal, Nevzat Aydın, Sina Afra ve Hasan Aslanoba) EvdekiBakıcım'ın ardından ikinciliği Shopsta'ya üçüncülüğü ise Mosx'e verdi.

webrazzi-arena-2016

Aşağıda ilk 3'e giren girişimin kısa tanıtımlarını bulabilir, Webrazzi Arena'da sunum yapan 10 girişimi şu yazımızda bulabilirsiniz. Geçen yıl birinci seçilen Twentify‘ın toplamda 5 milyon TL civarında yatırım aldığını da hatırlatalım ve bu yılki kazananların nasıl bir yatırımcı ilgisi çekeceğini zamana bekleyip görelim.

1. EvdekiBakıcım (Pazaryeri)

EvdekiBakıcım, alanında uzman bakıcılar ile hizmet almak isteyen aileleri bir araya getiren bir pazaryeridir. Geçtiğimiz senelerde yayın hayatına başlayan girişim; Webrazzi Arena sahnesinde anlık olarak bakıcı ve oyun ablası bulabileceğiniz yeni ürününü tanıtacak ve re-lansman yapacak.

2. Shopsta (SaaS, e-ticaret)

Shopsta; Instagram üzerindeki alışverişi hem satıcılar, hem de alıcılar için güvenli ve kolay hale getiren bir pazaryeri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 7 yıldır girişimler için yazılım geliştirilen İzmir merkezli Atölye 15’in ilk girişimi olan Shopsta, orta vadede gözünü yurtdışına diken, potansiyeli yüksek bir e-ticaret ürünü. SaaS modelini benimseyen Shopsta, Türkiye’de 20 milyondan fazla kullanıcı olan Instagram’ın zorlu&kural dışı online alışveriş deneyimini oldukça yukarılara taşımak istiyor.

3.  MOSX (IoT)

Tak çalıştır akıllı araç sistemi. Arıza tespitinden sürüş analizine en güvenilir yol arkadaşınız! Mobil Oto Servis bünyesinde ortaya çıkan bir IoT ürünü/girişimi olan MOSX; araç sahipleri için kullanımı kolay bir arıza tespit ve sürüş analizi platformu olarak adından çokça söz ettireceğe benziyor. MOSX’i tanıtıma özel 29,90 TL’den ön sipariş edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.