İşte 2016 yılının Webrazzi Arena girişimleri!

Türkiye'nin internet girişimciliği alanında en büyük yarışması olan Webrazzi Arena'yı ilk kez geçen sene ve Webrazzi Summit 2015 bünyesinde düzenlemiştik.
İşte 2016 yılının Webrazzi Arena girişimleri!

webrazzi-arena-logoTürkiye'nin internet girişimciliği alanında en büyük yarışması olan Webrazzi Arena'yı ilk kez geçen sene ve Webrazzi Summit 2015 bünyesinde düzenlemiştik.

Aylar süren başvuru ve eleme süreci sonunda bu senenin Webrazzi Arena girişimleri de belirlendi. 1000'e yakın başvuru sonucunda yüz yüze yaptığımız 50 görüşmenin ardından seçilen 10 Webrazzi Arena girişimi; biz bu yazıyı yazıyorken Webrazzi Summit 2016 sahnesinde sunumlarını yapıyor. :)

Geçtiğimiz yıl boyunca Webrazzi Arena'ya katılan girişimlerin çeşitli yurtdışı açılımları gerçekleştirmek, büyük iş birliklerine gitmek ve operasyonları genişleterek ilgi çekici metrikler elde etmek gibi önemli haberlerini sizinle paylaştık. Birincilik ipini Twentify'ın göğüslediği Webrazzi Arena 2015'e katılan girişimlerinin toplamda 5 milyon tl civarında yatırım aldığını da ekleyelim.

Bu sene ikinci kez düzenlenen Webrazzi Arena'nın ilgi çekici 10 girişimini bu haberimizde sizlerle paylaşmak istiyoruz. Webrazzi Arena 2016 girişimlerinin güzel haberlerini sizlerle paylaşmak dileğiyle.

Ve işte karşınızda 2016 yılının Webrazzi Arena girişimleri;

API Plug (SaaS, Chatbot)

API Plug ile web sayfalarınız ve sosyal medya hesaplarınız üzerinden, ziyaretçileriniz ile iletişime geçip; onları potansiyel müşterilere çevirebilirsiniz. Daha önce yazılım geliştiricilere SaaS modeliyle API sağlayan bir girişim olan API Plug, Webrazzi Arena sahnesinde pivot edip Chatbot üzerine özelleşmiş bir ürün haline geldiğini açıklayacak/açıklıyor.

Yenilenen haliyle API Plug, form ya da başvuru süreçlerini akıllı hale getirerek müşterilerine daha az maliyetlere daha hızlı sonuca (duruma göre başvuru formunu doldurtma ya da anketi tamamlatma gibi) ulaşma imkanı veriyor. API Plug'a 'WEBRAZZI16' kodunu girerek üye olanlara yüzde 20 indirim fırsatı bulunduğunu da ekleyelim.

EvdekiBakıcım (Pazaryeri)

EvdekiBakıcım, alanında uzman bakıcılar ile hizmet almak isteyen aileleri bir araya getiren bir pazaryeridir. Geçtiğimiz senelerde yayın hayatına başlayan girişim; Webrazzi Arena sahnesinde anlık olarak bakıcı ve oyun ablası bulabileceğiniz yeni ürününü tanıtacak ve re-lansman yapacak.

Frizbit (SaaS)

'Web push bildirimi' teknolojisi ile websitelerin ziyaretçileriyle doğru iletişimi sağlayan pazarlama otomasyonu aracı. Lansmanını Webrazzi Arena'da yapan/yapacak olan Frizbit; Türkiye'nin teknolojisiyle fark yaratan SaaS girişimlerinden biri olmaya aday. Son olarak; platforma 'WEBPUSHRAZZI' koduyla üye olursanız 1 yıl boyunca yüzde 25 indirim sizi bekliyor.

MOSX (IoT)

Tak çalıştır akıllı araç sistemi. Arıza tespitinden sürüş analizine en güvenilir yol arkadaşınız! Mobil Oto Servis bünyesinde ortaya çıkan bir IoT ürünü/girişimi olan MOSX; araç sahipleri için kullanımı kolay bir arıza tespit ve sürüş analizi platformu olarak adından çokça söz ettireceğe benziyor. MOSX'i lansmana özel 29,90 TL'den ön sipariş edebilirsiniz.

Okul.com.tr (Pazaryeri)

Özel okullar ile okul arayan velileri buluşturan pazaryeri platformu olan Okul.com.tr; gelir modelini yalnızca okullardan aldığı listeleme ve çeşitli online pazarlama faaliyetleri üzerine kurmuş. Büyük bir pazarda ve doğru problemi hedefleyerek yola çıkan Okul.com.tr, pazarlama faaliyetleri girişmediği 'yumuşak lansmanının' ardından Webrazzi Arena ile gaza basıyor.

Shopsta (SaaS, e-ticaret)

Shopsta; Instagram üzerindeki alışverişi hem satıcılar, hem de alıcılar için güvenli ve kolay hale getiren bir pazaryeri olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 7 yıldır girişimler için yazılım geliştirilen İzmir merkezli Atölye 15'in ilk girişimi olan Shopsta, orta vadede gözünü yurtdışına diken, potansiyeli yüksek bir e-ticaret ürünü. SaaS modelini benimseyen Shopsta, Türkiye'de 20 milyondan fazla kullanıcı olan Instagram'ın zorlu&kural dışı online alışveriş deneyimini oldukça yukarılara taşımak istiyor.

Shrippy (Mobil uygulama)

Shrippy; kullanıcılarının, alışveriş deneyimlerini fiyat etiketleri içeren fotoğraflar ile paylaşmalarını sağlayan sosyal ağ entegrasyonlu mobil uygulama.

Spirohome (Healt-tech)

Astım ve KOAH hastalarının, kendi solunum değerlerini takip etmeleri için kişisel nefes ölçer ve mobil sağlık platformu. Astım ve KOAH hastaları için geliştirdikleri IoT cihazına ek olarak bir de hem yol gösterici hem de analitik veriler sunan mobil uygulamasıyla öne çıkan Spirohome'u lansmana özel 299 TL'lik fiyat etiketiyle ön sipariş edebilirsiniz.

Tarlam Var (Hizmet)

Ağaç sahibi yapan, köylü ve doğa dostu platform. Tarlam Var ile; dünyanın en verimli tarım topraklarından biri olan Anadolu'da, daha önce gidip de görmediğiniz bir köyde ağacınız olabilir. Dilerseniz bu ağacın hasatını evinize isteyebilir, dilerseniz de anlaşmalı kurumlara bağış yapabilirsiniz. Detaylar ve lansmana özel indirim fırsatları için Webrazzi Summit 2016 sahnesine göz atabilirsiniz.

Workif (SaaS)

Mikro ölçekli KOBİ'lerin müşteri ve iş takibini kolaylıkla yapabileceği, online tahsilat modülü de içeren SAAS çözümü. Özellikle online tahsilat modülüyle öne çıkan Workif, sayıları 1 buçuk milyona yaklaşan bir KOBİ kitlesini hedefliyor. İzmir merkezli bir dijital ajans olan İnce Fikirler çatısı altında doğan girişim; şirketin 10 yıllık KOBİ ve dijital tecrübesinden de besleniyor.

Webrazzi Arena 2016 Ödül Töreni

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.