Apple Watch Nike+ 28 Ekim'de satışa sunuluyor

Apple Watch Nike+ 28 Ekim'de satışa sunuluyor

Apple ve Nike işbirliğinden doğan Nike+ modeli Apple Watch 2.seri akıllı saat, 28 Ekim’de satışa sunuluyor. Nike tarafından geliştirilen özel bir uygulamayı içermesi yanında 2.seri Apple Watch’ların diğer bütün özelliklerini taşıyan akıllı saat, açık hava aktiviteleri için önem taşıyan GPS ve koşu takibi özelliği ile birlikte aynı zamanda su geçirmiyor ve su altında 50 metreye kadar basınca dayanabiliyor.

Geçtiğimiz ay San Francisco’da tanıtılan Nike+ modeli, 38 mm ve 42 mm’lik iki farklı boyut ve dört farklı renk ile kullanıma sunuluyor. Akıllı saatin çok delikli yapısıyla nefes alan spor bandı, kullanıcıya hafif ve esnek bir kullanım sağlıyor. Üstelik saat ekranı, parlak güneş ışığı altında kolay görülebilmesi için Apple Watch 1.seriye göre daha fazla aydınlatıldı. Nike’ın geliştirdiği ve koşucular için özel bir sosyal medya uygulaması haline gelen Nike+ Run Club uygulaması ile kullanıcılar artık düzenlenen koşulardan haberdar olup istedikleri koşucu topluluğuna katılabilecek ve kendilerine özel antreman programı hazırlayabilecek.

Serinin diğer ürünlerine nazaran daha sportif bir görünüme sahip Nike+ modeli, watchOS 3 yazılımı kurulu halde gelecek. Acil durum numaralarını tek bir düğme basılarak arama özelliğine sahip akıllı saat, fitness ile ilgili pek çok yeni uygulama içerecek ve 369 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.