Serpil Timuray, Vodafone'un Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanı olarak atandı

Serpil Timuray, Vodafone'un Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanı olarak atandı

Vodafone grubunda Afrika, Orta Doğu, Asya, Pasifik (AMAP) bölgesinin CEO'luğu görevini yürütmekte olan Serpil Timuray'ın 15 Ekim 2016 tarihi itibariyle Vodafone Grubu'nun Ticari Operasyonlar ve Strateji Dünya Başkanı olarak görevine devam edeceği açıklandı.

Vodafone'da geçtiğimiz Ağustos ayında yapılan değişiklikle birlikte CEO değişikliği olmuş ve Serpil Timuray Vodafone Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürüyordu. Timuray'ın atandığı yeni görev ise Vodafone'un tüm global ticari operasyonlarının sorumluluğunu kendisine veriyor. Timuray yeni görevinde Vodafone Grup CEO’su Vittorio Colao'ya doğrudan bağlı olarak çalışacak. Timuray, sürdürdüğü Vodafone Türkiye Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine de devam edecek.

Timuray, son 3 yılda Vodafone Grubu AMAP CEO'luğu döneminde güçlü büyüme performansı ile Fortune dergisinin Dünya’nın En Güçlü Kadınları sıralamasında 23'üncü sırada yer almıştı. Serpil Timuray, dünya genelinde neredeyse yarım milyar aboneye sahip Vodafone Grubu'nun tüm ticari operasyonlarına ve stratejisine liderlik edeceği yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.