Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut Webrazzi Summit'te olacak!

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut Webrazzi Summit'te olacak!
arda-ermut
Arda Ermut, Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı

Türkiye'deki internet sektörünün bu yıl da gündemini belirleyecek olan Webrazzi Summit 2016 sahnesinde çok değerli isimleri ağırlamaya devam ediyoruz.

Kısa süre içerisinde tüm programımızı yayınlayacağımız Webrazzi Summit’te; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da girişimcilik yarışmamız Webrazzi Arena sizlerle olacak.

Türkiye'nin ekonomisine olumlu katkı yapan uluslararası doğrudan yatırımların artırılması için gerekli tüm çalışmaların gerçekleştirildiği Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanı Arda Ermut ile Arda Kutsal bir söyleşi gerçekleştirecek.

2016 yılı içerisinde aktif olarak TYDTA'nın çalışmalarından ve önümüzdeki yıl gerçekleşebilecek yatırım ortamı hakkında görüşlerini aktaracak olan ErmutWebrazzi Arena 2016 ödül töreninde de yer alacak.

Türkiye internet ekosistemine yön veren öncü isimlerin de jüri olarak yer aldığı Webrazzi Arena'da bu yıl Webrazzi Kurucusu ve CEO’su Arda Kutsal, Aslanoba Capital’in kurucusu Hasan Aslanoba, Yemeksepeti Kurucusu Nevzat Aydın ve Girişimcilik Vakfı Başkanı ve Evtiko kurucusu Sina Afra‘da yer alacak.

Bu arada geçen yıl olduğu gibi Webrazzi Arena moderatörlüğünü yine Avrupa Yatırım Fonu'nda Girişim Danışmanı olan Duygu Öktem'in yapacağını paylaşalım.

Siz de bu seneki Webrazzi Summit için biletlerinizi hemen şimdi Webrazzi Store üzerinden, BKM Express indiriminden de yararlanarak, satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.