Psikologlar için pazaryeri haline gelen psikologofisi.com online terapi merkezi oluyor

Psikologlar için pazaryeri haline gelen psikologofisi.com online terapi merkezi oluyor

Online olarak terapi almak isteyen danışanlara ve online terapi vermek isteyen psikologları buluşturan SaaS girişimi psikologofisi.com, bünyesinde hizmet veren psikolog sayısını 700'e yükselterek bünyesindeki psikolog sayısını artırdı ve psikologlar için pazaryeri hizmetini açtı.

Online terapi almak isteyen danışanların, çok daha uygun fiyatlarla terapi alabilmesini sağlayan girişim, psikologlara yeni bir kanal ve gelir yolu sunarken, danışanlara da ciddi ve daha ekonomik bir alternatif sunuyor. Psikologlar, içerik olarak da siteye katkıda bulunurken, girişimin blogunda psikologlar tarafından hazırlanan yazılar yayınlanıyor.

psikologofisi.com son olarak psikologlar için pazaryeri hizmetini de beta olarak devreye soktu. Girişimin amacı yeni açtığı pazaryerinde psikolog sayısını artırmak ve 7 gün 24 saat boyunca online psikologları bünyesinde barındırmak hedefleniyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz girişimin kurucu ortaklarından Ali Fehmi Turan, global pazar büyüklüğünün çok ciddi boyutlarda olduğunun altını çizerken, 11 milyon kişinin mental rahatsızlıklar yaşadığını ifade ediyor. Gelir modelini ise psikologlardan aldığı yıllık paket ücretleri ile sağladıklarını açıklarken, 50 dakikalık seansların 69,90 TL'lik fiyatlarla satıldığını belirtiyor. Danışanlar olarak psikolog seçimi konusunda da özgürlük danışanlara kalıyor, danışanlar ilk seans ücreti olarak sadece 9,90 TL ödüyor. Psikologunuzla aranızdaki diyaloga göre ilgili psikologdan terapi almaya devam edebilir ya da farklı bir psikologa danışabilmeniz de mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.