Online spor salonu Gymanya, Türkiye'de 11 bin kullanıcıya ulaştı

Online spor salonu Gymanya, Türkiye'de 11 bin kullanıcıya ulaştı

Spor salonlarını, öncelikle, Türkiye'nin her yerinde erişilebilir hale getirmek isteyen Gymanya, ilk yılında ülkenin büyük bir bölümünden yeni müşteri edinmeyi başardı. Her ay ortalama bin yeni üye kazandığını duyuran Gymanya, bugün Türkiye'nin hemen hemen her ilinden, 11 bin üyeye ulaştığını paylaşıyor. İlk günden küresel hedefli bir girişim olarak kurulan Gymanya, Türkiye ile eş zamanlı olarak Almanya'da büyümesine devam etmek istiyor.

Gymanya'nın kuruluş hikayesi, daha önce Almanya'da yaşayan ve kariyerlerine orada devam eden Burak Seçkinok ve Korcan Ünal'ın Avrupa'da hızla yaygınlaşan online spor salonlarını Türkiye'ye getirmek fikriyle 2014'te ülkeye geri dönüş yapmalarıyla başlıyor. Teknik çalışmalar ve video içeriklerin hazırlandığı bir yıllık çalışmanın ardından Gymanya, Kasım 2015'te lanse ediliyor. Fitness programlarıyla birlikte sağlıklı beslenme içerikleri de sunan Gymanya, içerikleri profesyonel eğitmen ve diyetisyenlerle birlikte hazırlıyor.

Geleneksel spor salonları gibi aylık üyelikle kullanmaya başlayabileceğiniz Gymanya, sıklıkla başvurulan body pump, cardio burn, pilates, yoga ve dans gibi popüler antrenmanın olduğu sekiz farklı program sunuyor. Üyeler, 57 HD videodan ve 10 haftalık ücretsiz beslenme programından oluşan programların tamamına ulaşabiliyor. Aylık 24,90 TL'den başlayan fiyatlarla sunulan Gymanya, 12, 6 ve 3 aylık üyelik paketleri satıyor.  Gymanya'nın spor salonlarına göre oldukça düşük fiyatı ve her yerden, her zaman erişilebilir olması, spora başlamayı düşünenleri ikna etmesini kolaylaştırıyor.

Gymanya'nın, rakibi olarak görülebilecek FitWell'den ayrıştığı en önemli nokta ise, egzersiz programlarını grup derslerini baz alarak hazırlaması. Halihazırda, mobil öncelikli, kişisel bir fitness koçu olarak konumlanan FitWell'e göre, video içeriklerinin bütün bir egzersiz programı şeklinde kurgulanması da ciddi bir ayrım. Türkiye'nin yeni yeni oluşan online fitness pazarında her iki girişim için de fazlasıyla yer olduğunu da hatırlamak gerekiyor.

İçeriklerini geliştirmeye devam eden Gymanya'nın önceliği büyüme. İlk uluslararası anlaşmasını Almanya'nın en büyük GSM operatörlerinden Ay Yıldız (E-Plus/Telefonica) ile yaptığını söyleyen girişim, buradan da üye almaya başlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.