Shopify, ürün geliştirme ve tasarım şirketi Boltmade'i satın aldı

Shopify, ürün geliştirme ve tasarım şirketi Boltmade'i satın aldı

E-ticaret altyapısı sağlayıcı girişim Shopify, Waterloo merkezli ürün geliştirme ve tasarım ajansı Boltmade'i satın aldığını duyurdu. Dijital danışmanlık ve ürün geliştirme yapan Boltmade'in 21 çalışandan oluşan ekibi de Shopify bünyesine katılacak. Mühendis ve tasarımcılardan oluşan Boltmade ekibi bundan böyle Shopify için çalışacak.

Boltmade ekibi operasyonlarını aynı şekilde kendi ofislerinde sürdürecekken, bu girişimin Shopify Plus ürünü için çalışacağı tahmin ediliyor. Bildiğiniz üzere Shopify Plus, bu hesaba sahip kullanıcılara özel hizmet veriyor. Shopify Plus aboneleri, özel bir müşteri temsilcisine, pek çok yeri düzenlenebilir ve değiştirilebilir e-ticaret altyapısına sahip oluyorlar. Bununla birlikte pek çok Shopify eklentisine daha indirimli şekilde sahip olan Shopify Plus sahipleri, yüksek hacimde e-ticaret yapan firmaları da hedefliyor. Hatta Shopify'ın Plus müşterileri arasında Reddit, Wikipedia, Tesla ve WWF gibi firmalar da yer alıyor. Bu şirketler, pek çok ürününü Shopify altyapısı ile satıyor.

Shopify'ın daha önce müşterisi olduğu ve oradan tanıştığı Boltmade'i satın almasıyla birlikte bu yıl bir önemli yetenek satın alması daha yapmış oldu. Hatırlanabileceği üzere Shopify son olarak sanal pazarlama asistanı Kit CRM’i satın almıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.