Chippin: Koç Holding'den mobil sadakat ve alışveriş uygulaması

Chippin: Koç Holding'den mobil sadakat ve alışveriş uygulaması

Türkiye'nin özellikle perakendeye dokunan köklü şirketleri mobil dünyada atılım yapmaya devam ediyor. Bunun son örneklerinden biri de Koç Holding adına geliştirilen Chippin.

Chippin, Android ve iOS platformlarında yer alan bir mobil sadakat ve alışveriş uygulaması. Tüketiciler bu uygulamayla alışveriş yaptıkça 'Chippin' puanı topluyor ve bu sayede çeşitli indirimler, ürünler veya deneyimler kazanabiliyor. Ücretsiz Chippin uygulamasında kazanılan puanlar nakite çevrilebiliyor veya puanların yetersiz kaldığı noktada kredi kartından ödeme yapılabiliyor. Tüketiciler Chippin'lerini birbiriyle de paylaşabiliyor.

chippin-uygulama

Chippin uygulamasını kullanmak için herhangi bir sınırlama yok. Android veya iOS uygulamasını indirerek, dilerseniz e-posta adresinizle dilerseniz Facebook hesabınızı kullanarak üye olup alışveriş yapmaya başlayabiliyorsunuz. Uygulamaya eklenebilen kredi kartı sayısı ise 5'le sınırlı tutuluyor.

Koç Topluluğu şirketlerinden Tanı Pazarlama ve İletişim Hiz. A.Ş. tarafından geliştirilen Chippin, yine aynı alt şirket tarafından yönetiliyor. Dolayısıyla Koç Topluluğu'nun marka ve iletişim ağını hızlı şekilde kullanabildiğini söyleyebiliriz. Şu anda sitede yer alan bilgilere göre Chippin avatanjları sunan 20'den fazla marka var. Bu sayının önümüzdeki dönemde artacağına da şüphe yok. Bu artışı destekleyecek özelliklerden biri de tüketicilerin hayalini veya indirim istediği markayı Chippin ailesiyle paylaşabilmesi.

Mobil ticarette yükseliş beklentisi

Daha önce Boyner Holding'in Hopi uyguylamasıyla Doğuş Grubu'nun da Zubizu uygulamasıyla bu dikeyde atılım yaptığını hatırlatalım ve bu girişimlerin Türkiye'de mobil ticaretin artışına etkisi olup olmayacağını izlemeye devam edelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.