Beyoncé, Sidestep uygulamasına 150 bin dolar yatırım yaptı

Beyoncé, Sidestep uygulamasına 150 bin dolar yatırım yaptı

ABD'de özellikle şarkıcılar ve ünlü oyuncuların yeni yatırım araçlarından birisi de girişimlere gerçekleştirdikleri yatırımlar olmaya başladı. Son olarak Beyoncé de bu kervana katılmış ve vejeteryan yemek siparişi girişimi 22 Days Nutrition'a bir yatırımda bulunmuştu. Şimdi ise Beyoncé ikinci yatırımını kendi mesleğine daha yakın bir alanda faaliyet gösteren Sidestep'e yaptı.

Sidestep adlı girişim ilk başlarda ünlü sanatçıların lisanslı ürünlerini piyasaya çıkmaya odaklı bir girişimdi. Girişim t-shirt vb. ürünleri online olarak satıyor, gerek kargo ile gönderim yapıyor gerekse de konser alanında sipariş verenlere ürünlerini teslim ediyordu. Sadece ürün satışı yapmayan Sidestep, konserlerde özel deneyimler ve farklı ürünlerin de satışını gerçekleştiriyor.

Beyoncé'nin çıkacağı Formation World Tour turnesine yönelik de satış yapma planı yapan girişim, bu sadece ünlü şarkıcı ile tanışıyor ve görünen o ki işin rengi değişiyor. Bu tanışma sayesinde girişim Beyoncé'den 150 bin dolarlık yatırım almayı başarıyor. Sidestep  uygulamasında farklı şarkıcıların ve müzik gruplarının da lisanslı ürünlerinin satışı gerçekleştiriliyor. Bakalım gelen yatırımla birlikte Sidestep konserlere giden kullanıcıların yaşadığı deneyime başarılı bir dokunuş yapabilecek ve gelirlerini artırmaya devam edebilecek mi?

https://www.youtube.com/watch?v=QPkJjB7AKns

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.