Yeni paylaşımlı ofis Habita, Erden Timur ve Arda Kutsal söyleşişiyle 5 Ekim'de açılıyor

Yeni paylaşımlı ofis Habita, Erden Timur ve Arda Kutsal söyleşişiyle 5 Ekim'de açılıyor

İstanbul teknoloji ekosisteminin üretken bölgelerinden biri haline gelen Sanayi Mahallesi'nde yeni bir alan açılıyor. Paylaşımlı ofis ve yaşam alanı Habita, Sanayi Mahallesi'ndeki ilk ofisini 5 Ekim'de açıyor.

Açılışa özel, Habita'da düzenlenen etkinlikte, Nef Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, Webrazzi Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'la bir söyleşi gerçekleştiriyor. İstanbul'da gittikçe popüler hale gelen paylaşımlı ofisler ve Nef'in startup ekosistemine artan ilgisi gibi konularda ilginç anektodlar duyacağız etkinlikte.

habita3

Girişimcileri de hedefleyen Habita'nın 650 metrekarelik üst katında en küçüğü 10 metrekare, en büyüğü 18 metrekare olmak üzere 12 kapalı ofis, açık alanda 6'şar kişilik 8 adet sabit masa ve 15 kişilik esnek çalışma alanı bulunuyor. Bu katta söyleşiler, sunumlar, paneller, dinletiler, performans sanatları, atölye çalışmaları ve lansmanlara ev sahipliği yapabilecek fonksiyonlarla tasarlanmış biri sabit diğeri mobil 2 adet tribünü ile toplamda 150 kişilik bir kapasiteye ulaşan bir etkinlik alanı var. Habita’nın alt katında da etkinlik alanı olarak projelendirilmiş 200 metrekarelik bir uzantısı bulunuyor.

Serbest çalışırken sosyalleşmek isteyen ya da ofis yönetimiyle vakit kaybetmek istemeyen girişimcileri de hedefleyen Habita, paylaşımlı ofisler alanına yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Sınırlı kontenjana sahip etkinliğe ücretsiz katılmak için kaydınızı bağlantıya giderek yapabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.