Twitter yayıncıları desteklemek için Periscope VIP programını devreye alıyor

Twitter yayıncıları desteklemek için Periscope VIP programını devreye alıyor

Twitter sahibi olduğu Periscope için yayıncıları yakından ilgilendiren önemli bir programını devreye aldı. ''Periscope VIP'' ismi verilen bu programla potansiyeli olan yayıncılar daha da desteklenecek ve büyümeleri sağlanacak.

Periscope üzerinde yayın yapan kişilerin VIP programına dahil olabilmeleri için bazı şartları sağlamaları gerekiyor. Bunlar arasında en başta gelenler belirlenen ''minumum'' takipçi sayısına sahip olmak, yayını izleyen ortalama kişi sayısı ve yayın yapma sıklığı. VIP programı için ''Bronze, Silver ve Gold'' olmak üzere üç farklı program belirlenmiş.

Programa dahil edilen yayıncılar Periscope tarafından arama sonuçlarında daha üst sıralarda gösterilecek, yayıncıları diğer kullanıcılara önerilecek ve diğer popüler yayıncılar ile işbirliği yapmaları sağlanacak. Bunun yanında birebir özel Periscope kullanıcı desteğine sahip olacakları gibi diğer popüler yayıncıların da dahil olduğu özel Slack kanalına dahil edilecekler.

Buna göre yayıncıların Bronze VIP'e dahil olabilmeleri için Periscope üzerinde en az 10 bin takipçiye, yayın başına ortalama 200 izleyiciye ve haftada en az bir kez yayın yapmaları gerekiyor. Gold VIP'ye kabul alabilmeleri için ise yine Periscope üzerinde en az 100 bin takipçiye, yayın başına ortalama 500 izleyiciye ve haftada en az iki kez yayın yapmaları gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.