Pokémon Go benzeri yerli mobil savaş oyunu Assassin, Kickstarter'da destek arıyor

Pokémon Go benzeri yerli mobil savaş oyunu Assassin, Kickstarter'da destek arıyor

Pokémon Go, Artırılmış Gerçeklik (AR) uygulamaları için yeni bir dönemi başlattı. Fenomen oyunun açtığı yoldan ilerlemek isteyen yerli savaş oyunu Assassin, başlangıcı Kickstarter'da yaptı. Kampanyasına bugün başlayan oyun, 20 bin dolar hedefliyor.

iOS ve Android için geliştirilen Assassin, Bora Sar ve Efe Sar'ın kurucu ortak olduğu Seninmaceran Game Studio imzalı bir oyun. 2016 ilk çeyrekte, Secret Agent: İstanbul Hostage mobil oyununu yayınlayan oyun stüdyosu, Assasin'le Artırılmış Gerçeklik alanına adım atıyor. Bulunduğunuz şehirde gerçek oyuncularla oynanması planlanan Assassin'de, diğer oyuncuları oyun içinde yer alan çeşitli silahlarla vurmaya çalışıyor ve elbette sizi vurmaya çalışan diğer oyuncularla mücadele edip hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Kazandığınız tecrübe ve topladığınız puanlarla suikastçi karakterinizi geliştirmenize izin veren oyunda, ilerledikçe daha iyi silahlar ya da zırlara erişiminiz mümkün hale geliyor. Oyunun lider tablosundan diğer oyunculara kıyasla performansınızı takip edebiliyor; turnuvalara katılarak seviyenizi test edebiliyorsunuz.

Ekip, yaklaşık bir yılda geliştirdiği oyunu Kickstarter kampanyasının ardından Assassin oyununu Kasım 2016'da yayınlamayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.