Ofis paylaşım girişimi Industrious 37 milyon dolar yatırım aldı

Ofis paylaşım girişimi Industrious 37 milyon dolar yatırım aldı

Ofis paylaşım girişimi ve WeWork'ün rakiplerinden olan Industrious, 37 milyon dolarlık Seri B yatırımını aldı. Riverwood Capital'ın önderlik ettiği yatırım turunda Outlook Ventures ve Maplewood da yer aldı.

Hali hazırda sadece ABD'de hizmet veren ve aralarında Atlanta, Brooklyn, Los Angeles, Minneapolis, Chicago ve Austin gibi şehirlerin de bulunduğu 12 farklı noktada hizmet veren Industrious, 1'den 10 kişiye kadar çalışanı bulunan şirketler için özel ofis olanları kiralıyor.

2013 yılında Jamie Hodari ve Justin Stewart tarafından kurulan şirket geçen yıllar içerisinde şirketin gelirlerini katlamasına yardımcı olmuş ve girişim oldukça hızlı bir şekilde büyümüş. Şimdi ise gelen son 37 milyon dolarlık yatırım, yeni Industrious noktaları açmak için kullanılacak. Industrious yeni şehirlerde yeni mekanlar açmasının yanı sıra hali hazırda hizmet verdiği şehirlerdeki noktaları da çoğaltacak.

Industrious aldığı 37 milyon dolarlık yatırımla da değerlemesini yükseltti fakat en büyük rakibi WeWork'ün aldığı son yatırımın 780 milyon dolar ve değerlemesinin de 17 milyar dolar olduğunu düşündüğümüzde Industrious'ın dişli rekabet için henüz yolun başında olduğunu söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.